userÚčet

IXF Hliníkový MTB Hollowtech Kuky 104BCD Spojovacie Tyče pre Horský Bicykel 170 mm Prevodníku 32/34/36/38/40/42T Požičovňa Časť

Sku:c67445Kategória:súčasti bicyklov

€36.29

  • mtb hollowtech kuky, kuky, Prevodníky, mtb kuky, jednej rýchlosti pákou

Popis


IXF Integrované Horský Bicykel Hollowtech Kuky 104BCD pre MTB Spojovacie Tyče 170 mm Prevodníku 32/34/36/38/40/42T

Poznámka: farebné tie sú vybavené farebnými spodnej konzoly a farebné skrutky.Ostatné farby sú čierna spodnej konzoly a striebro skrutky.

Značka:JIANKUN IXF

Názov produktu:Horský bicykel hollowtech integrované kľuky

Materiál: Hliníková Zliatina

Veľkosť:Crank Arm dĺžka 170 mm

BCD:104mm

Crank Skrutky Priemer: 17 mm

Počet prevodníku zuby:32/34/36/38/40/42T

Stredová Šírka: 68-73mm

Váha: Cca 672g(len nahodiť)

Kompatibilné s: Shimano,Gaint ATX770 ATX770-D XTC 750

Funkcie:Vyrobené z hliníkovej zliatiny, ľahká váha, štýlový, pútavý štýl, vysokú pevnosť a kompatibilitu.

◆Ak ste spokojní, popíšte, prosím, päť-hviezdičkový chvály★★★★★Propagáciu a podporu našej predajni, tešíme sa na stretnutie s vami, sme vám bude slúžiť celým srdcom a poskytne vám príjemné nakupovanie.

O Poštovné

-Zvyčajne, pošleme zásielku vám v priebehu 1 pracovného dňa, ak Však existuje veľký Changjiang-sidecar.sk propagácie alebo Čínsky sviatok, tento balík môže byť oneskorené.

-Keď sme poslať malých balíkov, ktoré nepresahujú 2 KG, za normálnych okolností, bude účtovaná sadzby, ale ak môžete vybrať, expresné doručenie za normálnych okolností bude účtovaný.

-Predtým, než sme odoslať tovar, ak chcete zmeniť poradie informácie, prosím, kontaktujte nás v čase, balík informácie nebudú meniť po prepravujeme tovar.

O Farbe a Hmotnosti

Na rôznych skupín výrobkov, hmotnosť výrobku môže byť mierne odlišný, a farby, ktoré sa zobrazujú na rôznych zobrazí môžu byť rôzne.Ak sa zaujímate o hmotnosti a farieb, prosím, kontaktujte nás na potvrdenie pred nákupom.

O Služby

Sme odhodlaní poskytovať vám najlepšie nákupné skúsenosti, takže ak narazíte na nejaké problémy počas nákupného procesu, prosím, kontaktujte nás.Zlý recenziu nemôže vyriešiť všetky problémy, ale môžeme, tak nás, prosím, kontaktujte pred odchodom na preskúmanie, a my sa budeme snažiť vyriešiť problém za vás.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína, CNOrigin
  • Použitie: Horské Bicykle, Cestné Bicykle
  • Číslo Modelu: IXF, JIANKUN IXF
  • Materiál: Hliníkové zliatiny
  • Kategória: CRANK


Recenzie


  • Anonymous:

    Veľmi kvalitné, ľahko sa inštaluje, jediný bod bol, že predávajúci odošle skrutky, iba po, skončil nákupu tu a inštalácia. Super odporúčam produkt


  • Anonymous:

    Všetky košíka predávajúci vždy odpovedať u OBG