userÚčet

20 Párov S Box MTB Bicykel Organickej Živice Hydraulické Kotúčové Brzdy Podložky Pre SRAM Horský Bicykel, jazda na Bicykli Brzdové Príslušenstvo

Sku:c76820Kategória:súčasti bicyklov

€30.81 €44.00

  • matica hydraulické brzdové, podložky tektro organické mtb, nahradiť shimano brzdové doštičky, , ryby shimano, striebro hydraulické brzdy, shimano hysraulic brzdové hadice, coleman brzdové páky, požičovňa shimano brzdy kovov, shimano ručné brzdy, brzdový kotúč značky shimano k03s

Popis


20 Párov s Box Požičovňa Brzdové Doštičky pre SRAM Avid X0 Chodník pre SRAM Sprievodca R RS RSC MTB Horský Bicykel Kotúčové Brzdy Častí

Akceptujeme Alipay tu.Všetky hlavné kreditné karty sú accetped cez bezpečné procesor ESCROW.

1.Ponúkame doručenie Zdarma do Changjiang-sidecar.sk Štandardná Doprava za najčastejšie stave.Ale to trvá okolo 15-40 pracovných dní od vyvesenia.Niekedy sa omešká až 41-60 pracovných dní z dôvodu colné alebo iné problémy, ako napr. miestne počasie problém, tak ho potrebuje vašu dostatok trpezlivosti čakať na zásielku.A keď sa rozhodnete zásielky cestu, potom si myslíme, že súhlasíte s tým, aby prijali tento omeškania, ak sa stane.

2.Budeme Loď vašej balík, DDU, "ciel a daní neplatené" .Ste povinný platiť žiadne ďalšie poplatky za colné odbavenie, ak sa stane.

1.Podporujeme vrátiť a zmeniť položku politiky, ale budete musieť zaplatiť plnú cenu pre dvoch spôsob dopravy (vrátane poštovného, daní a colné náklady atď.) a udržať položku v dobrom stave, v opačnom prípade budeme mať právo odmietnuť vrátenie a späť.Všetky návrat politiky musí požiadať do 7 dní (čas, miesto začať od vás prijímať položky).

Nižšie problémy nevzťahuje na návrat a zásady vrátenia peňazí:

(1) Farby, veľkosť rozdiel problémy, rovnako ako to, čo sme povedali;

(2) Výrobok s niektorými škody v dôsledku nesprávnej prevádzky;

(3) Umyté, používa a opotrebované výrobky;

Žiadny problém pred objednaním, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ale najprv,prosím, sa chvíľu si prečítajte všetky poskytnuté informácie tu.Ak nie je, môžete kontaktu s nami prostredníctvom obchodného manažéra alebo e-mail, radi vám odpovieme na vaše otázky v priebehu 24 hodín.

Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli.Preto vaša pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR sú veľmi dôležité pre nás.Ak ste spokojní s našimi položky, venujte Prosím chvíľu opustiť svoju pozitívnu spätnú väzbu.Ďakujem!


Špecifikácia


  • Brzdový Systém: Hydraulické Kotúčové Brzdy (Hydraulické Brzdové Doštičky)
  • Materiál: Organická živica
  • Hmotnosť: o pár 30g
  • Veľkosť: 37.5*23.5mm
  • Package: s plastový box
  • Číslo Modelu: SZ959BLx20
  • Názov Značky: SOOCENT
  • Komponenty: Podložky
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie