userÚčet

Prenosné Dióda Lasera 650nm vlasovej Pokožky Vysoká Frekvencia Rast Vlasov Stroj LED Červené Svetlo Proti vypadávaniu Vlasov Rast Vlasov Stroj

Sku:c5593Kategória:Krása A Zdravie.

€1 806.49 €2 258.12

  • holič zariadenia, minoxydil 5 rastu vlasov, infračervená svetelná terapia, vybavenie, salón zariadenia pre kaderníčky

Popis


PRED NÁKUPOM

Vážení Zákazníci, Vitajte na HERLIKE Krásy Zariadenia Obchode!Pre vaše príjemné nakupovanie, prosím trvať niekoľko minút, aby si prečítajte nasledujúce poznámky:

1. Sme profesionálna výroba a spracovanie továreň na krásu zariadenia.Má kompletné a vedeckého systému riadenia kvality.Ponúkame na prispôsobenie služby.Ak chcete pridať logo, zmena jazykov alebo zmeniť rukoväte, kontaktujte nás pre podrobnosti.Pre viac strojov, prosím pošlite stroj obrázky predávajúcemu.

2. Máme viacero spôsobov dopravy, od Vzduchu a mora/pozemky Vyjadriť, niektoré možnosti poskytujú DDP služby.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od 3 dní do 50 dní, v závislosti od vašich možností a vašu adresu.

3. Všetky stroje majú jeden rok záruka na stroj hosť a tri mesiace na príslušenstvo, plus život-čas technickú podporu a on-line služby po predaji.Je to naša česť, že ste navštívili nás!Užite si nakupovanie!!!

Ošetrenie vlasov 650nm Dióda Lasera Vlasy Obnova Regeneračných Stroj Rast Vlasov Laserový Anti Hair Loss Treatment Krásy Zariadenia

Popis produktu:

Teória Dióda lasera (tzv. low-level laser) môže preniknúť cez povrch pokožky, bez vykurovania efekt, žiadne poškodenie kože a známe žiadne negatívne vedľajšie účinky na urýchlenie rastu vlasov a zahusťovanie vlasov v ošetrenej oblasti.).

Viditeľné a monochromatické laserové v mid-600nm sortiment zahŕňa dočasné zvýšenie pokožky prietok krvi s radiant expozícií medzi 0.12 a 0.36 J/cm2.

Toto zvýšenie prietoku krvi je dôležité podporovať zdravé vlasy folikulu.To prináša dôležité živiny do vačkov, ako ATP, pričom preč škodlivé odpadové produkty ako DHT.ATP zvyšuje bunkový metabolizmus a bunkovej aktivite.

Vlasový folikul má teraz stavebné bloky a energie transformovať z slabý folikulu na jeden, že je zdravý a schopný produkovať krásne, husté, zdravé vlasy.Ako sa PDT Rast Vlasov práce?

Led ponúka úplne prirodzený, non-ablatívny metóda pre ošetrenie Vlasov.Špecifická vlnová dĺžka laser655nm z Led komunikuje s bunkami a bakteriálnych kultúr a stimuluje na produkciu nového kolagénu a ATP.

Parametre výrobku Popis Špecifikácie Technológia Laser Diode Vlnová dĺžka 650nm Pracovný režim Nepretržitého a pulzná Liečba Čas 1~60 minút Režime 30Hz,50Hz,70Hz,90Hz Laserového výkonu Max 10mw Systém Chladenia s chladením Vzduchom, Rozmer 76*43*64 cm Brutto hmotnosť 38KG Napájanie 100-240V, 50/60Hz(self-adaptívne)

Kyslíkový Spray Rukoväť Dať hlavy hlbokú hydratáciu a zvýšenie obsahu vody z pokožky hlavy, Podporovať bunky pokožky, regeneráciu, podporiť hojenie vlasový folikul diery, zvýšiť obsah kyslíka v pokožke hlavy, aktivovať vlasových folikulov, - podporuje regeneráciu pokožky, kolagénu a elastínu, upokojenie citlivej, zmierniť opuchy a zápaly pokožky hlavy jav; Doplnenie energie, zlepšenie micro obeh a pokožku hlavy, dýchacích ciest, zlepšenie obsahujúce kyslík a metabolizmus vlasových folikulov.Vysoká FrequencyElectrotherapy a Ozónu Hrebeňa: Vysoká frekvencia elektroliečba nástroj funkcia je nasledovná: sterilizácia, liečiť vlasový folikul dutín a zápal, podporovať vlasy follicular pokožku hlavy hojenie rán; zníženie a úpravu nadmerné vylučovanie kožného mazu, podporovať metabolizmus; Podporovať lymfy a krvného obehu, zlepšenie regenerácie vlasového folikulu buniek; Vzhľadom na súčasné vedenie elektródy generovaných vibrácií, majú tiež vplyv pokoj a masáž na pokožku hlavy.

BIO ionizácie aktivácie nástroja Na zlepšenie syntézu kolagénu, posilňuje elasticitu pokožky hlavy.Utiahnite posilniť pokožku hlavy svalu pružnosť, je jasné, toxín metabolizmus a entrapped kvapaliny z vlasovej pokožky , odstránenie únavy, obnoviť vlasovú pokožku zdravie.Laser vlasy obnova Štúdie ukázali, že LLLT stimulovať rast vlasov u myší podrobujú chemoterapii-indukovanej alopécia a tiež v alopecia areata.Kontrolovaných klinických štúdiách sa ukázalo, že LLLT stimulovať rast vlasov u mužov a žien.Medzi rôzne mechanizmy, hlavný mechanizmus je predpokladal byť stimulácia epidermálnych kmeňových buniek vo vlasovom folikule vydutie a radenie folikulov.

Výhody rast vlasov stroj

1.Zlepšuje svoj imidž a zvyšuje vaše sebavedomie.

2.Zvyšuje prietok krvi na hornej časti hlavy tým, že až 55%, čo zase zvyšuje rast vlasov v folikulu stále schopné produkovať vlasy. 3.Zastaviť vypadávanie vlasov u 85% pacientov upravuje sebatious žľazy činnosti, pre ľudí s príliš suchú alebo mastnú pokožku.

4.Oprava poškodených vlasov hriadele , zvýšenie hrúbky jednotlivých chĺpkov až 25% na vlasy poskytuje oveľa silnejší a plnší vzhľad.

5.Zmierňuje svrbenie pokožky hlavy podmienok.

6.Znižuje čas na regeneráciu, keď sa používa v spojení s transplantácie vlasov.

7.Bezpečná, účinná a bezbolestná procedúra.Aplikácia sa Mužskej plešatosti ( Androgénny Alopécia) Femall plešatosti ( žena-vzor alopécia) Rednúce vlasy Poškodené alebo zlomené vlasov a Alopécia areata Trakciu Alopécia

Pred a Po

Poštovné a Package


Špecifikácia


  • Certifikát: CE Schváliť
  • Položka Druh: Vypadávanie Vlasov Produkt
  • Režim: 30Hz, 50Hz, 70HZ, 90Hz
  • batérie: iné
  • Technológia: laserová dióda
  • Zdroj Napájania: 100-240VAC, 50/60HZ
  • názov produktu: rast vlasov stroj
  • Vlnová dĺžka: 650nm
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: beir
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Štýl: PRENOSNÉ
  • Záruka: 1 Rok
  • Aplikácia: Pre Komerčné
  • Funkcia: Rast Vlasov
  • pracovný režim: Kontinuálne a pulz
  • Číslo Modelu: HR-78
  • Certifikácia: CE
  • Liečba Čas: 1 do 60 minút


Recenzie