userÚčet

nové 1set Trvalé Zuby Model So stojanom 1:1 veľkosť zubné zub formy zubného laboratória výučby anatomický tvar modelu pre zubné položky

Sku:c8567Kategória:Krása A Zdravie.

€30.91 €103.04

  • čiastočné zuby, protézy, dodávky, zubné model, študentka medicíny, prosím krát

Popis


Popis: 100% vysoko kvalitné Zobrazovanie 1 krát prírodné veľkosť, ktorá môže ukázať anatomický tvar veľmi jasne.Sada 28 zubov.Vyrobené z dovezených živice

Balenie Zoznam:

1pcs 1:1Permanent Zuby Model (ako obrázok zobraziť)

1.Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve vítaný.

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2.Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť). 3.Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1、položky budú zverejnené v druhý pracovný deň po prijatí platby.(Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti. 2、vyplňte Prosím vaše dodávky adresu, kontaktné telefónne číslo,obzvlášť v Rusku kupujúceho,potvrďte prosím vaše celé meno. 3、upozornenie nebudeme zodpovední za ciel,môže byť ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky .Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami.Všetky problémy, ktoré máte,nemusíte byť váhal, kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách splniť .

Prosím vyplňte správne adresu a telefónne číslo,aby sa zabezpečilo včasné dodanie tovaru, na svoje ruky.Ak ste z ruskej Federácie ,prosím zanechať celé MENO(napríklad KhudaYana Petrov - na ).Úplná adresa vrátane Štátu a Mesta, keď urobíte objednávky, v opačnom prípade vášho

parcely budú odoslané späť k nám nemôžete prijať.Vďaka za pochopenie!Akékoľvek kupujúci akékoľvek otázky,neváhajte a kontaktujte sa s nami najprv pred odoslaním sporu,budeme

dať si spokojný odpoveď.

Ak chcete zrušiť objednávku(osobné dôvody),prosím, vyberte si "l nechcú to, aby".

1.Akceptujeme Ali platiť,Western Union,Money bookers,Visa,MasterCard kreditné karty,bankový prevod.Ak potrebujete zaplatiť iným spôsobom,prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám iný spôsob platby. 2.Prosím, aby platbu najneskôr do 3 dní. 3. lf máte akýkoľvek problém na platbu,prosím informujte nás.

Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom, neváhajte a kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.


Špecifikácia


  • Názov Značky: GLONXD
  • Číslo Modelu: zubár lab výučby anatomický tvar
  • Veľkosť: Teeth Model With Base 1
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: živica


Recenzie


  • Anonymous:

    kvalitu tak-tak