userÚčet

Z Nehrdzavejúcej Ocele Zavlažovanie Môže Bonsai Izbové Rastliny Vody, Hrniec S Dlhými Náustok Rastlín Dlho Úst Posypanie Hrniec Záhradné Náradie

Sku:c356681Kategória:Dom A Záhrada

€13.08 €18.69

  • záhrada potreby z nerezovej ocele, kovové zavlažovanie môže, zavlažovanie, rýchlovarná kanvica z nehrdzavejúcej ocele, zavlažovanie môže z nehrdzavejúcej ocele

Popis


Popis produktu:

【Zavlažovanie možno Materiál] vyzýva Premium Pevná konštrukcia z nerezovej ocele, zabezpečiť kvalitu a dlhú životnosť.Zalievanie banku s Dlhou Náustok jednoduché pre zalievanie rastlín,prináša vodu presne tam, kde sa budete snažiť s žiadne škvrny.

【KARTÁČOVANÝ POVRCH] vyzýva Kovové zavlažovanie môže ruke s leštenej nerezovej ocele povrch, stavať odolať denne škrabance, corrosions a zhoršuje.

【Skvelé dekorácie] vyzýva Nehrdzavejúcej Ocele Zalievanie Môžu má ideálnu veľkosť pre vnútorné/vonkajšie rastliny, zvyšuje vlhkosť okolo rastliny a kvety, aby im zdravé.

【Predlzenu trysku dizajn] vyzýva pomáha, aby sa zabránilo rozliatiu vody na listy.Dodáva vodu presne tam, kde sa budete snažiť s žiadne škvrny, môže dosiahnuť v malých miestach, bez preliatia na váš stôl.

【Kapacita] vyzýva 1,5 L/50 oz.Toto je normálna mans palm veľkosť, pozrite si prosím rozmer nákup.Ideálne, ak budete mať len pár rastlín a dont potrebujú veľa vody.

Špecifikácie:

1. Názov výrobku: Nerez Zavlažovanie Môže

2. Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

3. Kapacita: 1500ml / 53Oz

balenie obsahuje:

1*Nerezová Oceľ Zavlažovanie Môže


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kov


Recenzie