userÚčet

3ks/Nastavte Veľké Oko Zakrivené Lištovanie Ihly z Nehrdzavejúcej Ocele Šijacie Ihly DIY Perličiek Spinner Ihly Remeselnej Tvorby Šitie Nástroje Nové

Sku:c358694Kategória:Dom A Záhrada

€0.62 €1.78

  • guľôčky spinner na korálky, korálky spinner, guľôčky spinner elektrické, Zakrivené Lištovanie Ihly, príručka perličiek spinner

Popis


Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné .

Použiteľné materiál: tieto strieborné zakrivené šijacie ihly sú vyrobené z nerezovej ocele, ktorý je pevný a silný, kvality na použitie; a Čo viac, tento materiál je tiež robustný, nie je ľahké sa deformovať alebo zlomiť, môžete ich použiť na dlhý čas a mnohokrát, môžete sa spoľahnúť, a používať ho s dôverou.

Ako používať: nerezová oceľ lištovanie ihla je pre vás ľahké použitie, je možné použiť s korálkami zariadenia; Dať korálkové ihlu v korálkové prístroja, otočte vrúbkované zariadenia, malé korálky môžu byť navlečené na niť na ihlu a presunúť na lano hladko, kým spinning, veľmi praktické a pohodlné.

Atraktívny dizajn: tento DIY perličiek spinner ihly vyzerá veľmi jednoduchá a jemná, to môže byť ohnuté v pohode v procese používania, ktoré môžu poskytnúť vám pohodlie; medzitým, perličiek spinner ihla má hladký povrch, ktorý nebude bolieť ruky, a to je ľahké, takže si môžete vyzdvihnúť to ľahko.

Viaceré aplikácie: môžete použiť tieto plavidlá zakrivené ihly na mnohých miestach, môžu byť široko aplikované na mnoho typov a veľkostí korálky, vrátane skla, kovov, kameňa, plastov, dreva a iného materiálu, vhodná pre ručné alebo strojové šitie, a oni môžu, aby to pre vás jednoduchšie DIY.

Špecifikácia:

materiál: kov

Kategória: Šijací Stroj Príslušenstvo

Veľkosť: Malé oko 0.6 mm hrubé 19*1.7 cm, veľké oko 0.7 mm hrubé 19*1.7 cm

Farba: strieborná

Množstvo: 3ks

Package vrátane:

3ks/set * Beader

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.


Špecifikácia


  • Použitie: Výšivky
  • Druh: Náprstok
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie