userÚčet

Multifunkčné Ovocia A Zeleniny, Štetec jedlo-silikónu BrushPotato Mrkva Cleaner Kuchyňa Ovocie Nástrojov na Čistenie Accessoies

Sku:c355083Kategória:Dom A Záhrada

€1.73 €2.47


Popis


Jedna kefa na viaceré účely, a to môže zmyť všetky druhy nečistôt, takže pre domácnosť na čistenie jednoduché a bezproblémové.

Hlavné Funkcie Vhodné Na Čistenie Rôznych Predmetov Vynikajúci čistiaci výkon na ružičkový kel, zemiaky, sladké zemiaky, mrkva, kukurica , atď.Môže sa tiež použiť na čistenie všetkých druhov škvŕn, dosiek, rezanie dosiek a iné potreby, tak to môže splniť vaše potreby v mnohých ohľadoch.

Vysoko kvalitný Mäkký Materiál, ktorý je Vyrobený z potravín-silikónu materiálu, mäkké a pružné, pohodlné držanie a môže byť zložený a sklonil sa.Štetiny nebude haly a plesní, čo je jednoduchšie a ľahšie čistenie ovocia a zeleniny.

Dostať na Každom Rohu A Vyčistite Dôkladne predná strana je pokrytá mäkké štetiny, navrhnuté presne pre škvrny v ôk, trhlín a depresiách, robiť pre to, čo huba kefa nemôže dosiahnuť.

Humanized Prst Klipy A Zavesenie Otvor Dizajn čistiaca kefa je navrhnutý s prstom klipy, ktorý dokonale zapadá a pohodlne do dlane, a nebude sklzu off, keď ho používate na čistenie ovocia pod vodou.Dizajn s závesné otvory vám umožňuje jednoducho visieť v kuchyni bez toho, aby zaberali priestor.

Ľahko Sa Čistí Opláchnite priamo s čistou vodou.Kefy mozgov dobre, zabrániť škodlivé látky a nepríjemné pachy, a aby čistenie vašej kuchyni jednoduchšie a jednoduchšie.

Špecifikácie Produktu Hmotnosť 20 G Veľkosť Produktu 10.1 × 10.1 × 1,2 cm / 4 × 4 × 0,5 palca Obsah balenia Multifunkčné Ovocia A Zeleniny, Štetec

Materiál Silikón Farba Biela, Zelená, Fialová

Poznámka: Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.


Špecifikácia


  • Druh: Ovocie & Zelenina Nástroje
  • Funkcia: Eco-Priateľský, Skladom
  • Ovocie & Zelenina Nástroje Typ: Rastlinné Kefy
  • Materiál: Plastové
  • Certifikácia: CE / EÚ
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie