userÚčet

4PCS Silikónové Dehydrator Rohoží S Okrajom - Silikónové Listy Kompatibilné , Teflónové Silikónové Zásobník Linkovej lodnej prepravy, Vysoká Teplota

Sku:c355229Kategória:Dom A Záhrada

€13.84 €21.62

  • dehydrator rohože silikónových, dehydrator rohože, líniové silikónových, dehydrator list, liner

Popis


4PCS Silikónové Dehydrator Rohoží S Okrajom - Silikónové Listy Kompatibilné , Teflónové Silikónové Zásobník Fólie, Vysoká Teplota, Vysoká kvalita Materiál: dehydrator ovocie zásobníky sú vyrobené zo 100% potravín silikónu, BPA free, trezor, non-jedovaté, non-stick, nebude deformovať, ak je zahriaty, ľahko sa čistí a je opakovane použiteľný.Poznámka: Pretože silikón je mäkké a nemôže byť použitý samostatne, malo by byť umiestnené na pevnom zásobník pred podávaním jedla.Okrem toho, pretože je vyrobený zo silikónu, je ľahké zmeniť tvar a jedlo je jednoduchšie odstrániť.

Dizajn s Hrana: Tento dehydrator rohoží majú zvýšené pery dizajn, ktorý zostane vnútri silikónové podložky, keď tekutiny vyjde, vedenie zložiek.Môžete pripraviť s dôverou cookies, sušené mäso, ovocie kotúčoch alebo sušené ovocie pre svoju rodinu.

Vysoká Teplotná Odolnosť: silikónové dehydrator listy kompatibilný s cosori odoláva teplotám v rozmedzí od -40 °F až 446 °F, môže byť použitý v dehydrátor a rúry, ideálny pre výrobu ovocie, pečivo, sušienky, trhané, zeleniny, atď.

Ideálna Veľkosť: Naše silikónové zásobník líniové opatrenia 26 x 31 cm', vhodný pre 12 inch x 13 palcov kovové tácky, aj pre Cosori CP267-FD, Chefman, BioChef Arizona, Magic Mlyn MFD-7070 Obchodné, Excalibur, obchodné stupeň Cabela a viac.Tip: veľkosť kovový zásobník nemôže byť nižšia, ako silikónové podložky.

Multi-účel: môžete použiť nielen to, aby sa ovocie kože, hloh pečivo, rastlinné kotúčoch alebo iné sušienky, ale je to tiež skvelé pre výrobu zložky polievky alebo omáčky v mixéri po zaschnutí potravín.

Funkcie:

1. Pomocou potravín-silikónu, bezpečné, netoxické, ľahko sa čistí a je opakovane použiteľný.

2. Zvýšené hrany dizajn zabraňuje kvapaliny z bukovej.

3. Vhodné pre Cosori CP267-FD, Chefman, BioChef Arizona, Magic Mlyn MFD-7070 Obchodné, Excalibur, obchodné stupeň Cabela a viac.

4. Vysoká odolnosť voči teplotám v rozmedzí teplôt, ktoré môžu byť tolerované je -40 °F až 446 °F)

5. Široko používaný v zelenina, mäso, ovocie a iné potraviny.

Poznámky:

1. Silikónové textúra je mäkké, prosím, použite ju spolu s zásobníka, aby sa zabránilo potravín z pádu.

2. Fit 12 inch x 13 palcov kovové tácky a veľkosť kovový zásobník nemôže byť nižšia, ako silikónové podložky.

3. Tam môže byť trochu zápach vzhľadom na obale keď sa zobrazí silikónové vankúšiky, ale nemusíte starať o to, len umyť ich čistiacim prostriedkom a sušte ich v vetrané miesto pre hodiny, a zápach zmizne.

Špecifikácie produktu:

Materiál: Silikón

Farba: hnedá

Obsah balenia: 4 x silikónové dehydrator rohože

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pečenie & Pečivo Nástroje Typ: Pečenie Rohože & Vložky


Recenzie