userÚčet

Chemické respirátor filter self-priming maska Jadrovej znečistenia ochranu Celej tváre plynové masky, MF14/87 Plynová Maska

Sku:c94222Kategória:Bezpečnosť A Ochrana

€13.88 €27.74


Popis


Full face plynová maska, chemické respirátor filter self-priming maska jadrovej kontaminácie ochrany,MF14/87 typ plynovú Masku

Použitie a vlastnosti:

Na MF14 plynová maska je nový druh priamo navrhnuté plynové masky s cieľom zabezpečiť účinnú ochranu proti chemické, biologické a rádioaktívne znečistenie proti dýchacích ciest, okuliare a pokožky tváre.Používa sa v rôznych oblastiach, ako sú priemysel, poľnohospodárstvo, sklady a vedecký výskum.

Tvár masku je vstrekovanie tvarované s vysokou kvalitou prírodného kaučuku, s mäkké nasadenie a matný povrch.Elastické kapely má dobrú pružnosť, a môže byť upravená voľne zabezpečiť pohodlie a priedušnosť.Trojuholníkové objektív je vyrobený z polykarbonátu materiál, povrch je špeciálne upravený, plný masku na tvár má široké zorné pole, dobrá optika, odolnosť proti oderu a odolnosť proti nárazu, ľahká a vyvážená konštrukcia, silikónové povrchové tesnenie, viac pohodlné a odolné

Ochranu objektu:

1. Anti-solenie čas nie je menej ako 90 minút;

2. Anti-VX sprej pre nie menej ako 120 minút;

3. Anti-CNCL (suché) nie menej ako 32 minút;

4. Anti-CNCL (mokré) pre nie menej ako 26 minút;

5. Anti-HCN pre nie menej ako 22 minút;

6. Olejovej hmly priepustnosť koeficient jed nádrž nie je viac ako 0.0003%;

7. Olejovej hmly prenosovej rýchlosti nie je viac ako 0.0003% (30L/min.);

8. Vdýchnutie odpor nie je viac ako 196Pa (30L/min.);

9. Na expiratory odpor nie je viac ako 100Pa (30L/min.);

10. Zorné pole: celkové zorné pole nie je menej ako 75%, a binokulárne zorné pole nie je menší ako 30%;

O tomto produkte

Vysoko Kvalitný Silikónový Materiál] vyzýva - Vyrobené zo silikónového a termoplastický elastomér materiál, silikónový povrch dyha, viac pohodlné a odolné.Kompatibilný so štandardnou 40 mm plynový filter filter.Jadrové žiarenie respirátor, maska je mäkké, pohodlné, odolné, bezpečné, zdravé a ľahko sa čistí, vyhovuje väčšine ľudí tvar tváre.

Celotvárová Maska] vyzýva - Ľahké a vyvážené plnú tvár jadrového žiarenia respirátor, maska dizajn a optimálne tesnenia masky poskytujú celodenný pracovník pohodlie a trvanlivosť, takže je dobrou voľbou pre priemysel alebo iných oblastiach.Veľké masky šošovky poskytujú široké zorné pole na zlepšenie efektívnosti a poskytnúť extra ochranu pre vaše oči, dáva im širšie zorné pole.

Účinné Uplatňovanie] vyzýva - Kompatibilný so štandardnou 40 mm plynový filter filter, úplná štít na tvár môže zablokovať rôznych látok.Ideálne pre jadrové žiarenie filtrácia malé prachu, hmla, kovové výpary alebo striekacie.Vhodné pre striekanie, zváranie, poľnohospodárskej činnosti, leštenie, olej, ťažobné, environmentálne technológie ochrany, atď.

Výkonné Filtračné a Ventilačné] vyzýva - plyn, kapota je tiež vybavený priemyselný štandard 40 mm plynový filter filter a veľké air port zabezpečiť plynulé dýchanie.Úplne lepší iných značiek komplexnú ochranu funkcie, môžete použiť jadrového žiarenia filter bavlna.Vetranie ventil je umiestnené centrálne, zníženie tepla a vlhkosti, znižuje riziko užívateľa, únava, silná sacie, nízky odpor.


Špecifikácia


  • Číslo Modelu: 3M.MF14
  • Výkonné filtračné a ventilačné: Kapota jadrového žiarenia je tiež vybavený 40 mm plynový filter, nádrž a veľké výfukových port zabezpečiť plynulé dýchanie. To je úplne vynikajúce na komplexnú ochranu funkciu iných značiek, a jadrového žiarenia filter bavlna môžu byť použité. Výfukový ventil sa nachádza v centre, zníženie horúceho plynu a vlhkosti, znižuje riziko užívateľa únava, s silného sacieho a nízky odpor.
  • vysoko kvalitný silikónový materiál: Je vyrobený z oxidu kremičitého gélu a termoplastický elastomér materiálov, a povrch silica gel je prekryté, takže je viac pohodlné a odolné. Dýchacie masky jadrového žiarenia je mäkká, pohodlné, Trvanlivé, bezpečné a zdravé, Ľahko sa čistí, a vhodný pre väčšinu tváre ľudí. Kompatibilný so štandardnou 40 mm plynový filter, nádrž
  • Denfense Objekty: Ekologické Plyn, Kyselina Plyn, Amoniak, Vodík
  • Aplikácia: Celú tvár a respirátor má vymeniteľné 40 mm plynový filter filter, ktorá môže zablokovať rôznych látok. Je veľmi vhodný pre jadrové žiarenie filtrovať malé prachu, Hmla, kovové dymu alebo striekacie. Je vhodný pre striekanie, Zváranie, poľnohospodárske prevádzky, Leštenie, Ropné, Baníctvo, Ochrana Životného Prostredia, atď.
  • Certifikácia: CE
  • Názov Značky: HKFZ
  • Použitie: práce
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie