userÚčet

10pcs/veľa Camping Noc Turistika Stan na Čítanie Svetlo Vonkajšie Prenosné Úspory Energie Baterka Mini Ultra-tenký Mobilný USB LED Keychain

€2.09

  • b84d 12v led, znamenie led, malá baterka modrá, led kovové veľa, lintetna led camping, l baterka, naturehike svetlomet mini, vonkajšie prenosné camping svetlo, nástenné svietidlo camping, svetlá sa dospelo rybolov

Popis


Čierna /Biela

Super malý, super mini nočné svetlo, určená pre kempovanie mobile moc, môže byť použitý ako stolný počítač, svetelný

Na jednostranné 3LED, 0,2 w ultra-low power, 2835 multi-chip led, dlhodobé osvetlenie test, nie je problém s odvod tepla, prosím, uisťujeme vás.

5000mah mobile power banky, plne nabitú asi 100 hodín.

Pracovný prúd je len viac ako 40 MA, vysokou svetelná účinnosť, úsporu energie

To môže byť uvedený do peňaženky, alebo zavesiť na kľúč, ktorá je veľmi prenosná.

Napájanie: štandardné USB rozhranie, ako dlho, ako to môže byť zapojený do USB, 5V napájanie, mobilné napájanie, notebook, netbook, stolný počítač môže byť.

(Poznámka: Pretože spotreba LED lampa je veľmi malé, mnohé mobilné napájacie zdroje, ktoré sú plné samostatne zastávky nie sú vhodné na použitie, a oni budú automaticky vypne, pretože nie sú naložené)


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne
  • Číslo Modelu: Super malý, super mini nočné svetlo


Recenzie


  • Anonymous:

    Ich lesk normálne. Spotreba 0.04 A. (40 Ma.)


  • Anonymous:

    Dobrý svitlyachki, ak chcete pridať yaskravo splay, nie je dosť spievať blázna, sú práve naraz na Ukrajine!! Sláva na Ukrajine a hrdinovia!!!


  • Anonymous:

    Cool little vec, svetlo je veľmi žiarivo spotrebované mincere. Obchod a predávajúci odporučiť.


  • Anonymous:

    Práca. Yusb kontakty nie sú žlté, ale biele. Svietidlá pripájané k sebe tým, 5 Ks. Rozbité ako v čokoláda námestie, spracovanie okrajov s malé a veľmi malé Šmirgeľ a do podnikania... Spokojný s množstvo, cena a čo práca. Ohromený jeho rodine :) a nariadil viac.