userÚčet

220V 2,2 KW ER20 CNC Vzduchom Chladený Vreteno 80mm Vzduchu, Chladenie 4Bearings CNC Vreteno Motora & 80mm hliníkový držiak

Sku:c89460Kategória:Stroj Nástroje A Príslušenstvo

€160.29 €193.13

  • candy 1 vretena, súprava jún vzduchu, invertor trifase 2 2kw, sklo cnc vretena, vreteno prepínač, veľké cnc vretena, stepper 2 f 2kw, spindel 2 2kw auta, automatické pánske automatické hodinky, cnc router lintcnc

Popis


dianxiaobao_ 1 KS X 2,2 KW Vzduchom Chladený Vretena ER20 220V 4 Ložiská 80 mm 1 KS X 80 mm hliníkový držiak

Veľkosť: 80x224mm (Stredný priemer tela: 80 x Dĺžka:224mm) Rýchlosť Spôsobmi: Prostredníctvom 3-fázový výstup meniča a nastavenie meniča frekvencie zmena otáčok vretena.Chladenie: Vzduch chladiaci Výkon Rozhranie: Voliteľné H20-4 piny nepremokavé vzduchu zástrčku.Vzduch plug označené "1 ","2"," 3"," 4", "1 ","2 ","3" boli pripojené k invertor (U, V, W), 4 pripojený menič zemi.Výkon: 2,2 kw Napätie: 220v Prúd: 10A Frekvencia: 0-400Hz, Rýchlosť: 0-24000rpm Runout Off: Menej ako 0.01 mm Priemer(mm): 80 Ložiska Typ: 2 x 7005 P4 DT & 2 x 7002 P4 DT 4pcs plne utesnené zahnuté kontaktné ložiská Collet: ER20 Klip Knifediameter: 13mm,12mm,12.7 mm,11 mm,10 mm,9 mm,8 mm,7 mm, 6.35 mm,6 mm, 5 mm, 4 mm, 3.175 mm, 3 mm, 2 mm, 1 mm (štandard 6 mm) Vzduchové Chladenie ER20 collet kus Mazivo na Mazanie Hlavné Aplikácie: Engrave na drevo,bambus,normálne PCB,PVC,PMMA,plastové,bambus,duotone rady(ABS)a pod nonmetal,môžete tiež engrave na zlato,striebro,meď,hliník,Pb atď mäkké kovových povrchov a práce.

P4 zahnuté kontaktné ložiská,2×7005C P4 DT &2×7002C P4 DT,zvýšenie vretena život ER20 collet matica,môžete použiť ER20 collet súpravy pre to.Opatrný zhromaždenia, aby vretena viac precisional.Runout mimo 0.01 mm.Koaxiálny stupeň menej ako 0.0025 mm.Lepší vzhľad, po dlhom čase pomocou,stále vyzerá ako nový.Sme vretena výrobcu,môžeme ponúknuť nielen najlepšiu kvalitu a najlepšiu cenu na vás.

1. Naše Keramické guľkové ložiská vretena pomocou 4 ks keramických guľkové ložiská. 2. Keramické guľkové ložiská sú odolné voči vysokým teplotám a nízke tepla , zvyčajne 3-5 stupňov nižšia ako oceľ guličkové ložiská počas používania . 3. Keramické guľkové ložiská majú nízke trenie, nízka hlučnosť a dlhá životnosť. 4. Ak chcete použiť vretena pre hliníkové, tvrdé drevo, potom keramické guľkové ložiská lepšie ako oceľových guličkových ložiskách.

Priemer: 80 mm Materiál: Liatina Hliník Funkcií v Porovnaní s hliníkovým profilom zariadenie,presnosť je oveľa vyššia , a je ťažké deformovať.Vnútorné steny je veľmi hladké, vonkajšie steny je pieskované, relatívne jemné jednotné, ale nie veľmi hladký.Liate hliníkové zariadenie je oveľa ťažšie, než aluminiumprofile zariadenie Popis Produktu Liateho hliníka zariadenie je vysoko kvalitného hliníka, ktorý je casting s špeciálny výrobný proces ,v porovnaní s obyčajným hliníka ,Tento výrobok má húževnatosť, silnú odolnosť voči otrasom, vysokú tvrdosť a silnú antioxidačnú aktivitu.Použitie Liateho hliníka zariadenie sa používa hlavne pre fixáciu pomocné výrobky, a tak zabezpečiť verticality vyrovnávacích a vedľajšie produkty, vedľajšie produkty na zlepšenie beží presnosť, zníženie hluku, zníženie akumulovaná chyba

Vreteno pracovného prostredia teplota je zvyčajne -10 ~ 40 .Pred inštaláciou prvý elektrický os vretena obrátil hlavu rukou, by mali cítiť, flexibilné, non-blocking jav.

Vreteno v uchovávanie a prepravu, high-speed mazivo vo vnútri ložiska štátu sa zmení, zákazníkov by mal byť spustený pri nízkej rýchlosti na 30 minút. 3000 ot / min a potom postupujte podľa chudobných zvýšiť, spustiť 20 minútach.Vreteno a menič by mali pracovať spoločne.Meniče špecifikácie a parametrov nastavenia potrebné zápas vretien parameter.Pripojenie meniča vretena, trojfázový menič sieťový kábel by mal byť spájkované v doplnku 1 (U), 2 (V), 3 (W) nohy, 4 nohy na zem.Po napájanie je zapnuté, ak chcete sledovať, či je os otáčania vretena označuje smer konzistentné.Ak je rozpor by mali byť okamžite vypnúť, vymeniť invertor a vreteno prepojené dvoma vodičmi z trojfázového napájania.Počas normálnej prevádzky, vzduchom chladený vretena často stretnúť s fenoménom tepla, vždy skontrolujte, či vzduchom chladený vretena bývanie a potrubia zanášaniu prachu.Ak zanášaniu prachu, urýchlene vyčistiť.Ak nechcete vyčistiť, to je ľahko urobiť vretena spálil.Každý deň pred použitím vreteno musí byť spustený pri nízkych otáčkach za 15-20 minút.Uchytenie na rezačky na vreteno, collet orechy ,collets,frézy, musí byť dostatočne čisté.Ramienka je vložená do collet musí byť väčšia než 15 mm.

Vreteno frekvencia napájania pripojený menovité napätie, frekvencia by mala byť v súlade s technickými parametrami elektro-vreteno, otáčky vretena môže byť upravená tak, aby zmena frekvencie a napätia je úmerná zmeniť.Vreteno je nepoužíva, aplikácia stlačeného vzduchu vyhodiť rúry statický chladivo.Aby sa zabránilo korózii, zanášanie voda otvory.Vreteno vzhľad by mal byť naolejované.Plus hriadeľa ochrana zariadenia, dať na suchom mieste.Ak chcete vymeniť ložiská vretena, niektorých odborných a technických zamestnancov by mali byť nahradené.Podpora špeciálne náradie, ložiská sa musia vymeniť úplne vyčistené bez odstránenia statorových cievok.Pred odoslaním , urobili sme oleja tesnenie, aby sa zabránilo korózii počas dlhých zásielky.Keď sa dostanete vretena, prosím, čistenie oleja tesnenie pred použitím.Ďakujem.

1. Chladenie rôznymi spôsobmi: vodou chladený vreteno je použitie vodného cyklu na chladenie tepelné žiarenie, po high-speed otáčaní vretena, vreteno s ventilátorom chladený prístup na chladenie. 2. Hluk: Vodou chladený vreteno je v podstate žiadny hluk, ale vzduchom chladený vreteno je veľmi vysoká. 3. Život aspekty: Vodou chladený vreteno venovať pozornosť údržbe, často meniť vodu alebo používania priemyselných chladičov vody, vzduchom chladený vretena ventilátor najmä vietor fúka teplo prenáša do chladiča, tak, aby sa dosiahla chladiaci účinok. 4.Ak potrebujete použiť pre kovu ,tvrdého dreva,žuly,kameňa,môžete si vybrať kovového vretena.Kovové vretena oveľa lepšie ako drevo vretena.


Špecifikácia


  • Aktuálna: 10A
  • Názov Značky: G-PENNY STROJ
  • vreteno držiak: 80mm
  • Aplikácia: frézovanie
  • Collet: er20
  • Frekvencia: 400hz
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Collet Rozsah: 1-13mm (Vrátane 1/4, 1/8, 1/2)
  • Ložiská Typu: 2X7005C P4 DT a 2X7002C P4 DT
  • chladenie: Vzduchom chladený
  • Maximálny Krútiaci Moment: 0.8 N. m
  • disk: Motorové
  • Moc: 2.2 KW
  • Vretena Veľkosť: 80x224mm (80mm priemer)
  • Prevádzková Rýchlosť: 0-24000rmp
  • Napätie: 220v
  • Číslo Modelu: 2.2 kw ER20 vzduchom chladený vretena
  • Certifikácia: CE


Recenzie