userÚčet

NOVÁ MOC stavebným Model Nastaviť Výzvou Dešifrovanie Box Rainbow Puzzle Box DIY Tehly Vzdelávacie Hračka Chlapec Darček

Sku:c88983Kategória:Model Budovy

€16.01 €22.87

  • stavebné bloky buildmoc, mesto moc údaje, rainbow čalúnené drevené hračky, sada elektronických deti, drevo diy sady, 3d puzzle fo, lego textílie chlapcov, lego západnej moc čiapky, moc mazda tehly, harley lego box

Popis


Názov produktu :MOC-43057 Rainbow Cesty (puzzle box)

Kategória:MOCWorld

Kusov: 233

MOC ID: # 43057

Táto Súprava Obsahuje:(C4462)

233 KS kvalitných tehál

PDF budovy pokyn

Veľkosť: L : 8 cm Š : 8 cm H : 5 cm

UPOZORNENIE !

Nie sú žiadne nálepky v obale výrobku, a to bolo vytlačené v elektronickej podobe. (Bez motora a generátora. 02 nemá motor, prosím, predám motor seba!)

Tlačené časti boli nahradené bežných dielov a neobsahujú príslušenstva tretích strán.Manuál a omietkami sú len pre referenčné účely, a skutočný časti obalu musia mať prednosť.

Tento produkt je MOC výrobku a nie prísť s papiera manuálne.Po odoslaní objednávky, uveďte, prosím, vašu e-mailovú adresu a my vám pošleme na e-manual na vašu e-mailovú adresu.

Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak zistíte, že niektoré chýbajúce alebo poškodené diely, prosím, nebojte sa.Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám okamžite voľný.

O shippment

1.Po celom svete Poštovné

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.KUPUJÚCI HRADÍ POŠTOVNÉ PROBLÉMY SPÔSOBENÉ CHYBAMI V PSČ, ADRESU ATĎ.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodacia lehota:

Returen a vrátenie

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Changjiang-sidecar.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Špecifikácia


  • Materiál: Plastové
  • Veľkosti Bloku: Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
  • Obtiažnosť: Päť rubikova Kocka, SQ1 rubikova Kocka, 5. rubikova Kocka, 4. rubikova Mláďa
  • Certifikácia: CE
  • Upozornenie: nejedzte
  • CE: Certifikát
  • Plastové Typ: ABS
  • Pohlavie: Unisex
  • Odporúčame Veku: 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Čiarový kód: Áno
  • Číslo Modelu: MOC-43057 Druhého rádu, Tretie-aby rubikova Kocka,


Recenzie