userÚčet

Prenosná Lekárnička Úložný Box Viacvrstvové Plastové Medicíny Kontajner Pre Vonkajšie Cestovné Prežitie Domácností, Havarijné Súpravy

Sku:c84669Kategória:Bezpečnosť A Ochrana

€10.98 €18.30

  • strana prežitie súpravy, survival kit veľké, prežitie súpravy nástrojov, survival kit militarykgjjhds, skvelé núdzové kit, vesta prežitie, pomoc mubarak metal box, dekorácie prežitie, mi núdzové kit, survival kit jedno

Popis


Stredne rozmer je to skvelé pre usporiadanie skrine, police a skrine, uvoľňuje viac kapacity a vytvoriť nekonečné poriadok v obmedzenom priestore, ideálny pre ukladanie liekov, korenín, občerstvenie, nápoje, obilniny, živočíšne potraviny, písmená, písacie potreby, hračky, bábiky, ponožky, spodná bielizeň, uteráky, toaletný a ostatné denné potreby.

Multi-layer dizajn

Multi-layer oddelenie dizajn, dobre tesniaci výkon, odolný proti otrasom, prachu, vlhkosti-dôkaz, zabrániť detí otvoriť pracky dizajn, diverzifikované funkcie, silný skladovanie funkciu, úplne vyriešiť poruchy položiek.

Pohodlné rukoväť

Pohodlná rukoväť na začiatok je vhodné, aby ste na výťah box kedykoľvek, tento prenosný funkcia je vhodná najmä pre architektov, poľovníkov, čistiace prostriedky, učiteľov, pracovníkov údržby, manicurists, maliarov, na ukladanie rôznych nástrojov.

Veľká-kapacita skladovania

Zvyčajne sa používa na ukladanie základná prvá pomoc položky v domácnosti.Multi-funkčný úložný box, môžete tiež uložiť potraviny, papiernictvo, kozmetika, oblečenie, nástroj, doplnky, atď.

Evironmentally priateľské

Zvyčajne sa používa na ukladanie základná prvá pomoc položky v domácnosti.Multi-funkčný úložný box, môžete tiež uložiť potraviny, papiernictvo, kozmetika, oblečenie, nástroj, doplnky, atď.

Odolný plast

Vyrobené z hustej a odolného plastového materiálu, to môže vydržať dlhodobé používanie bez toho, deformovaný alebo starnutia, môžete ho použiť na akomkoľvek mieste, kde skladovanie je potrebné, vrátane obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, kuchynka, študovňa, hračky izba, plavidlá, izba, garáž, dvor, kancelárie, škôlky, univerzity ubytovni, učebňa, knižnica a viac.

Na vysokej úrovni priehľadnú farbu

Na vysokej úrovni transparentná farba je viac viditeľné a intuitívna, čo vám umožní vidieť položky vo vnútri krabice z viacerých uhlov bez nutnosti otvoriť okno zakaždým nájsť položky, takže je vhodný najmä pre hotely, reštaurácie, salóny krásy, nemocnice a ďalšie obchodné miesta na ukladanie často používaných položiek.

Nový príchod

Nový príchod, shop všetky výrobky sú originálne, prosím, uisťujeme vás kúpiť.


Špecifikácia


  • Aplikácia: cestovné prvej pomoci
  • Použitie: outdoor camping
  • Materiál: PP
  • Názov Značky: LISCN
  • Produkt: Havarijné Súpravy
  • Farba: biela+červená
  • Číslo Modelu: Havarijné Súpravy
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Veľkosť: 21 x 13 x 14cm
  • Funkcia: prvá pomoc kit


Recenzie