userÚčet

100% Nepremokavé Priedušné Ponožky Outdoor Športy, Cyklistické Koni, Turistika Horolezectvo Rybolovu, Poľovníctvo Turistiku Wudhu

€26.55 €52.06

  • nepremokavé ponožky pre mužov, poľovnícke ponožky, potápačské neoprénové ponožky, PONOŽKY, bežecké ponožky z bavlny

Popis


Poznámka :Ak sa rozhodnete pre lode z ruskej Federácie.Systém automaticky zodpovedá poskytovateľa logistických služieb podľa kupujúceho, adresu, informácie.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis alebo informovať prostredníctvom Cainiao DOSTAL: https://global.cainiao.com/

RANDY SLNKO 100% Nepremokavé Ponožky, SGS Certifikované Outdoorové Športy, Turistiku, Treking, Lyžovanie Lezenie BreathableFishing Ponožky Založená v roku 2004, RANDY SLNKO má stať špecializovaný výrobca nepremokavé ponožky pre outdoorové aktivity.Unisex nepremokavé ponožky sú RANDY SUN' s nový patentovaný výrobok, ktorý bol certifikovaný spoločnosťou SGS.Jeho tri vrstvy konštrukcie, ktorý rieši rozpor medzi nepremokavé a priedušné vlastnosti, zabraňujú externý molekuly vody do ponožky a medzitým absorbovať pot, rýchlo v pohybe.

Tri Vrstvy, Vodotesný Dizajn

Vonkajšia Vrstva: 61% nylon, 32% polyester, 7% elastan.Ťažké nosenie-odolať, nie bibulous, dobrú elasticitu.

Stredná Vrstva: vysoký výkon a ľahké, nepremokavé a priedušná funkciu membrány.

Podšívka: 66% coolmax, 30% polyester, 4% elastan.Antibakteriálne, zápach odolné funkčné priadze.Tepelný komfort, mäkkej kože na dotyk.

Funkcie 1. 100% nepremokavé ponožky.Vysoký výkon nepremokavé priedušné ponožky udržuje vaše nohy v suchu a teple v snehu a daždivé dni. 2. Mäkký vankúš & 100% hladký, vhodný vaše nohy dobre.Mäkké vnútorné obloženie, vlhkosti a potu absorpcie, robí nohy, pohodlné počas športy. 3. Zmierniť športovcov nohy účinne.Vďaka super priedušný&potu-absorpciu Coolmax vnútorné obloženie, tieto vode odolné športové ponožky sú antibakteriálne a anti-zápach.Účinne zmierniť športovec noha/beriberi počas rôznych práce&šport, vyhnúť sa nepríjemnostiam a trápne situácie v camping, vojenské vzdelávanie, cestovanie a iné aktivity . 4. Pre všetky ročné obdobia.Okrem vynikajúcu odolnosť proti vode a teplo zotrvanie v zime, tento druh ponožky má veľký vzduchovej priepustnosti, ktorý je schopný udržať vaše nohy suché a pohodlné v teplej sezóny príliš.Vhodné na jar, leto, jeseň a zima. 5. Príležitosti.Pre pánske a dámy outdoor športové nosenie.Chrániť vaše nohy od pašu, modriny a pľuzgiere.Vhodné na rybolov, horolezectvo, beh, práca v zlom počasí, lyžovanie, korčuľovanie, plachtenie, surfovanie, futbal, golf, jazda na bicykli, turistika, turistiku, camping, poľovačka, jazda na kajaku, loď, skúmanie, záhradníctvo, vojenský personál, robotník, atď.Veľkosť Členok XS : boot dĺžka 10 cm.S: boot dĺžka 10 cm.M: boot dĺžka 10 cm.L: boot dĺžka 10 cm.Veľkosť Polovice teľa XS : boot dĺžka 19 cm.S: boot dĺžka 21 cm.M: boot dĺžka 23 cm.L: boot dĺžka 25 cm.Aplikácie z Dôvodu jedinečného dizajnu, nepremokavé ponožky stali dobrá voľba pre outdoorových nadšencov a vojenského personálu.Je vhodný pre outdoorové aktivity v mokrých podmienkach a v náročnom prostredí.Ultra-ľahké a vynikajúce materiály poskytuje skvelé pohodlie a fit, vedenie vaše nohy v pohode a suché počas prechádzky, beh, bicyklovanie alebo záhradníctvo v teplých ročných obdobiach.Ideálny vetru a vode odolné ponožky pre outdoorové aktivity v náročnom prostredí s blata a vody všade: trekking, turistika, horská cyklistika, rybolov, poľovačka a objavovanie.Tiež vhodný pre mnoho snehu a vodné športy: korčuľovanie, lyžovanie, hokej, horolezectvo, snehu bojov, hokej, golf, hokej, lukostreľba a surfovanie.Vojenský personál, poštová personál, špeciálne prevádzku vonku (ako ochranné prostriedky ), rybolov, ice hockey, hokej, horolezectvo, curling, sánky (luge), bobová dráha, snowboard, sneh, horské bicykle, veslovanie, kanoistika, jet ski, motorový čln.Produkt Starostlivosť 1. Nepremokavé ponožky sú nepremokavé z prst tesne pod putá ponožka.Nie ponoriť ponožky vo vode úplne.Voda sa môže dostať do ponožky z topy. 2.Vždy noste nepremokavé ponožky vo vnútri obuvi.Batériu neprepichujte membrány. 3.Tri vrstvy dizajn nepremokavé ponožky by mohlo byť trochu hrubšie ako bežné ponožky, prosím zápas s loose fit topánky. 4.Pre dlhodobé použitie, prosím, umyť ho svojimi rukami pod 40℃ teplota vody.


Špecifikácia


  • Štruktúra: tri vrstvy
  • Pohlavie: MUŽI
  • Funkcia: odolný proti poveternostným vplyvom, Rainyproof
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Aplikácia: Jazda na bicykli, Rybolov, Lyžovanie, Lezenie
  • pre: muži a ženy
  • Funkcie: 100% Nepremokavé, priedušná
  • Hadica Výška: Koleno-Vysoká
  • Názov Značky: UVRCOS
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • X111 a X118 A/B/C: vľavo a vpravo sú rôzne farby
  • Boot Length1: Midcalf 19-25 cm
  • Prst-oddelené: No
  • Boot Length2: Členok 10 cm


Recenzie