userÚčet

11-v-1 Multitool Plier Univerzálne Nožnice na Drôt Skladacie Kliešte Nehrdzavejúcej Ocele Outdoor Camping Multifunkčné Prenosné Nástroje

Sku:c7928Kategória:Ručné Náradie

€4.46 €6.56

  • nožnice na drôt skladacie kliešte, WORKPRO, otvárač, výchova k demokratickému občianstvu, Kliešte, Nástroje

Popis


Funkcia produktu :

1. Multi-účel Pocket Tool: Bezproblémovo spolu 12 Súprav Vrátane Plier, Nôž, Videl, Skrutkovač, Vodič Frézy, Fľaša/Otvárač do jedného multitool, a To Prísť s Odolné Nylonové Puzdro.A Musia Mať pre každý Nástroj Box alebo DIY ' er.

2. Odolná a robustná Nerezová Oceľ Nástroje: Dobre vykonanej v Čiernej Oxidácii Nehrdzavejúcej Ocele, tento produkt je hrdza-dôkaz a odolné proti korózii, taktiež to môže vydržať opotrebovanie každodenné použitie.

3. Ľahko sa spolu: Prichádza s heavy-duty nylonové puzdro, ktoré môžu byť pripútaný k pásu slučky, budete zabudnúť na jeho existencie.

4. Perfektný Deň Otcov Dar: Toto je Rok užitočný nástroj pre Karavany, Turistov, DIYer je Otec, Syn, Priateľ, Muži alebo Ženy na Narodeniny, Vianoce a Deň otcov.To je darček pre dospievajúcich chlapcov, rovnako.Budú používané počas celého roka, nie hodil nabok ako väčšina darčeky.

Naše služby >>>

1. 1-3 dni rýchle dodanie, odpovedať pozitívny postoj, nadšenie, včasné;

2. Máme zakúpené poistenie pre každú objednávku.Ak sa vám nepáči, produktu alebo máte problémy s kvalitou po ich obdržaní, môžete požiadať o bezplatné vrátenie a vrátenie služby na Changjiang-sidecar.sk do 15 dní .

3. Ak je poškodenie je spôsobené tým, logistika, prosím, informujte nás včas a zabezpečíme vám vrátenie peňazí alebo znovu pre vás.

4. Ak nemôžete dostávať náš výrobok po doručení ochrany čas konca , prosím , nebojte sa, peniaze vám vrátime vám Changjiang-sidecar.sk .

5. Ak ste starý kupujúceho našej predajni , prosím, kontaktujte nás skôr, než si kúpiť tento výrobok , dáme vám viac zľavu .

Upozornenie :

1. Prosím zanechať osobitné požiadavky ak chcete vytvoriť objednávku.A uistite sa, že má plné meno (prvá + middle + priezvisko) a užitočné telefónne číslo pri písaní doručenie správy. (najmä pre ruských priateľov).Inak, môže byť určitým oneskorením alebo problém pre vášho balíka.

2. Všetky veľkoobchod je vítaná.Potom obráťte sa na môj Obchodný Manažér.Spätná väzba: dúfame, že spätná väzba bude odišiel hneď, ako dostanete tovar.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, ako môžeme vyriešiť väčšinu problémov.Pošlite nám správy, ak máte nejaké otázky.Budeme reagovať čo najskôr.


Špecifikácia


  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Plier Štýl: čínske
  • Druh: Dlhý Nos
  • Funkcie: Multifunkčné
  • Aplikácia: Multi Funkčné
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Názov Značky: Hoehne
  • Rukoväť Štýl: Ohýbané
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie


  • Anonymous:

    Rýchle doručenie, plazobunki dobré, predávajúci odporučiť!!!


  • Anonymous:

    Dodanie je hrozné, príliš dlho, predali viac ako 2 mesiace a poškodeného tovaru, kliešte, sami sú normálne, ale iba pre jemné práce, myslel som, že oni by byť viac. Poškodenie je určite veľmi dôležitá, ale je to škoda, že to nie je celé.