userÚčet

Čalúnená Členok Putá Užitočné Multifunkčné Anti-crack Surf Príslušenstvo Longboard Surfovať na Vodítku Bodyboarding Vodítku

Sku:c7373Kategória:Šport A Zábava

€3.88 €7.04

  • more stravovanie, SURFOVAŤ, jeden fin longboard, surf, lano

Popis


Dôležité Informácie

Materiál:

Veľkosť balenia:

Priemer lana: 0.7 cm/0.28" (Cca.) Rozšírené Dĺžka: 121.92 cm/48.04" (Cca.)

Prehľad:

Vysoká pevnosť jar kábel sa dá účinne zabrániť oddeľuje od palube.Nastaviteľné a rozšírila háčik a slučky spojovacích materiálov môžu byť lepené pevne.

Injekcia metóda umožňuje silu medzi dva konce surf lano je lepšie ako lepidlo lepenie.Dôvodom, prečo je praktické použitie je, že to môže uložiť energie pre športovcov.

Super silný TPU kábel s zabalené-v dvojlôžkových koncoch je odolné na použitie.Spojky kovové je spracovaná z nehrdzavejúcej ocele a vysoko kvalitnej medi, ktoré môžu odolať dlhodobé korózii morskou vodou.

Lano priemer je cca 0.7 cm a rozšírená dĺžka je okolo 4 metrov.SBR hubky nohy krúžok je pohodlná a mäkká na dotyk.

Je bežne používaný pre surf alebo pádlo bezpečnostné lano.Spája surfovať na vodítku medzi predstavenstva a členok, nohy a ruky, telo, to zohráva dôležitú úlohu v bezpečnosti športovcov.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Špecifikácie:

Vlastnosti: Elastická Tiež Vo Zvitkoch, Tvárny, 360 ° Rotácia Ako používať: Pripojte surfovať lano, členok, noha, ruky a telo medzi surf.

Obsah balenia:

1 x Surfovanie Lano


Špecifikácia


  • Platné Ľudí: Unisex
  • Druh: Surfové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie


  • Anonymous:

    Super kvalita a rozumná cena