userÚčet

ZMIEŠANÉ Direct Mount Prehadzovačka Záves pre Thru-nápravy, Kotúčové Brzdy Bicykli Cestný Bicykel

Sku:c64564Kategória:súčasti bicyklov

€8.78 €14.63

  • prehadzovačka vešiak, kamzík krém na bicykli, kocka bike príslušenstvo, Direct mount, s-works

Popis


ZMIEŠANÉ Direct-Mount Prehadzovačky Vešiak

Revolúcie Direct Mount

Prečo ísť Direct Mount

V roku 2012, Tieň MTB zadnej prehadzovačky boli vydané SHIMA*O ktoré sa používa direct mount systémom.V roku 2017, SHIMA*N začali robiť cestnej zadnej prehadzovačky s direct mount system, a s najväčšou pravdepodobnosťou sa stal normou pre všetky ich zadnej prehadzovačky.V roku 2018, Campagn*lo tiež začal robiť direct mount zadnej prehadzovačky, aj keď s viac tradičného b-koleno hornej pivot.

Ak chcete sledovať profesionálny cestný bicykel súťaží, môžete nájsť viac a viac cyklista zmenil ich bicykli, motocykle vešiaky na priame-mount, ale prečo?Prečo si vybrať direct mount štýl?

Existuje niekoľko zrejmé veci samej, priama montáž zadnej prehadzovačky.

Aspoň na 10 Gramov Ľahší

Bicykel vybavený r7000 r8000 r9000 a neskôr motocykle sú zvyčajne s tradičnými prehadzovačka ramienka, B-link a tradičné vešiak combo, ktoré sú asi 10 gramov ťažší ako priama montáž verzia.

Silnejšia Štruktúra

To tiež pozície telo prehadzovačky viac pod kazety tak, že je to menej vystavené potenciálne vplyvy.Menej pripojenia tiež znamenať, silnejšiu štruktúru a menej hojdanie.

Jednoduché Dvojkolesia Odstránenie

Tieto motocykle presťahoval hlavné pivot umiestnenie ďalej späť a pod kazeta oproti štandardnej mount motocykle.Premiestnenie hornej pivot, povolené pre jednoduchšie kolesa odstránenie inštalácie/

Vylepšený Chrumkavým Radenie Skúseností

Menej pripojenia tiež znamená menej hrať na prehadzovačka časť, najmä, dáva priestorových obmedzení, ktoré kotúčové brzdy thru-nápravy potreby.Absencia b-link tiež dáva priestor pre ďalšie zadnej prehadzovačky otočiť.Všetko, čo vedie k oveľa lepšiu chrumkavé radenie skúsenosti.

Môžem upgradovať na priame mount?

1.Vedieť váš prehadzovačka vešiak

Tu je foto z tradičnej prehadzovačka vešiak a direct mount prehadzovačka, ak máte tradičné vešiak, to znamená, že sa musíte dostať priamy namontujte záves ísť priamo hore.

2.Vedieť váš prehadzovačka

Pre SR*M Značky menič, všetky z nich nie sú kompatibilné s Priamym Namontujte Záves.

Pre SHIMA*O a Campagn*lo prehadzovačka, musíte určiť typ svojho prehadzovačka.Zvyčajne, Shima*o RD, ktorý neskôr ako R7000 série, ako R8000 a R9000 sú priame-mount kompatibilné.

3.Vedieť váš Brzdy Spôsob

Ak váš cestný bicykel má ráfikové brzdy, potom váš bicykel má štandard QR nápravu.Môžete kúpiť vešiak na tomto linku.Ak váš bicykel má kotúčové brzdy, si môžete kúpiť náš thru-nápravy verzia vešiak z nižšie uvedený odkaz.

Ako Nainštalovať

1.Odstrániť prehadzovačky a vešiak z bicykli.

2.Odstránenie B odkaz na bicykli.

3.Nainštalujte priame namontujte záves a dať prehadzovačky späť.


Špecifikácia


  • Názov Značky: Zmiešaný
  • Materiál: Hliník
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie