userÚčet

PAGANI DIZAJN 2022 Nové pánske Hodinky najluxusnejších Quartz Hodinky Pre Mužov Automatický Dátum Rýchlosť Chronograf Sapphire Zrkadlo Náramkové hodinky

Sku:c64168Kategória:Pánske Hodinky

€98.42 €578.95

  • goldan apple hodinky, pánske hodinky skwei, sledujte tis, j1 smart hodinky, pagani dizajnér, mvado pánske hodinky, lumimous sledovať mužov, veľa hodinky, krátke harry potter, mark automatické hodinky

Popis


**Novo pridané AR potiahnuté sapphire glas s**

PAGANI DIZAJN Mesiac Hodinky: PAGANI DESIGN predstavuje novú Moonwatch, hodinky, ktoré nie iba vám dáva pocit ľahkosti a radosti na prevádzkovanie chronograf, ale aj nekonečnú fantáziu zažiť mimoriadnu dobrodružný príbeh.Tieto hodinky nebudú vám svete, ale to vám nádherný nápad, chodiť na mesiaci.

JAPONSKÝ VK63 POHYB: Vysoká kvalita Japonsko dovezené VK63 quartz chronograf s funkciu.To je skutočný chronograf hodinky.VK63 quartz hodinky má vlastnosti presné a stabilné načasovanie a dlhý čas používania, takže nemusíte mať strach o existenciu chyby.Batéria má životnosť 2-3 roky.Výmena batérie môže držať hodinky v trvalej prevádzke.

Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE PÁSMO: pevné náramok z nerezovej ocele je ťažšie ako iné náramky, a to je tiež silnejšie a odolnejšie.Po dôkladnej starostlivosti, môže byť použitý natrvalo.Na náramky pomocou drôtu, kreslenie procesu sú viac textúrou a zobraziť viac kvality a stav; dial značky a ruky môže svietiť v noci a absorbovať dostatok svetla, na zobrazenie super svetelný efekt.

100 m vodotesný: s vodotesnosť do 100 m, môžete ľahko zvládnuť väčšinu situácií v živote, ako je umývanie rúk, dážď, plávanie (prosím utiahnite korunu, keď idete do vody).Nie je odporúčané, aby ju nosiť, keď potápanie, alebo s horúcou sprchou.Vodné pary útok nepremokavé gumový krúžok a väčšina hodinky nie sú chránené od vodnej pary.

Čo získate: dostanete Pagani dizajn hodiniek, a Pagani dizajn, nádherné balenia krabice, Pagani dizajn hodiniek príručka (po anglicky jazyk nie je zaručené), a Pagani dizajn hodiniek handričkou.Môžete tiež využiť náš služby najvyššej kvality, 30 dní žiadny dôvod vrátiť sa na hodinky, je zaručená po dobu 2 rokov.

1701 Nové V3 verzia oficiálne zahájený, biele ruky a plné svetla biela index

Tipy:Pretože nové hodinky a nové príslušenstvo je potrebné spustiť v, chronograf funkciu tlačidla na hodinky, bude mať mierny vplyv na citlivosť.Ak ho používate, ale môže pracovať normálne zatlačením nadol trochu ťažké.

Čo je na prvý hliadke, ktorá príde na myseľ, keď sa pozriete na mesiac.Niet pochýb, že to je najviac klasické mesiac sledovať

Po mnohých iterácie sme zmenili od striebra rukách predchádzajúca verzia V2 biele ruky V3 verziu, ktorá je jednoduchšie, prečítajte si čas

Poďme rovno na tému: PD-1701 Moonwatch Oceľové Hodinky je poctou omg moonwatch.obdobie!Či už je to dizajn, presnosť, úroveň podrobností, celkový výkon a historický význam, to má všetko.Keď to bolo oficiálne oznámené, vedeli sme, že PAGANI DIZAJN vzdali hold skutočne ohromujúci práce, hodinky predurčený na úspech.Napriek tomu, stále chceme potvrdiť všetky tieto nároky na sebe hodinky na zápästí pre testovanie-a aby som bol úprimný, sme tiež, aby viac ľudí, aby si ho, aj keď len na krátky čas.Takže prosím, upevnite svoje spacesuit a poďme sa bližšie pozrieť Popis Produktu Dial prípade, priemer: 1.65 cm / 42 mm Dial hrúbka: 0.55 cm/14 mm šírka Pásma: 0.78 cm/20 mm Remienok dĺžka: 8.7 palcov/220 mm Hodinky hmotnosť: 138 gramov Dial materiál okna typ: syntetický zafír crystal (proti poškriabaniu) Shell materiál: nerezová oceľ Vlastnosti: Svetelný dial, zobrazenie dátumu, 100M vodotesné, pomocou Japonskej Seiko VK63 pohyb, stabilnú kvalitu, minimálny čas chyba ●indexy a ručičky dial sú plné svetla materiálu, aby sa čas v tme tak jednoduché, ako je to možné.Tieto prekvapujúco žiarivé podrobnosti kontrast krásne classic black dial. ●číselník je iba 40 mm v priemere a celkový prípade je naklonená.Na tachymeter meradle je umiestnený na vonkajšom ráme, ktorý ďalej pomáha hodinky zobraziť viac kompaktný.Často sa hovorí, že existujú dva rôzne typy Kmeňových Rýchle majiteľov: tí, ktorí by sa aj odvážil umyť ruky pri sebe Rýchle, a tých, ktorí budú šťastne vydať na náveternú dobrodružstvo, ktoré nosia ich.Pričom výber je len na vás, je to osviežujúce viem, že nie všetky modely sú zaručené, vodotesnosť do 100 metrov - to je naozaj pozor na dobrodruhov, či ste plachtenie na mori, prejazd hviezdy, alebo len užívať sami málo.voľného času.je ťažké popierať, že z estetického hľadiska je takmer bezchybný.Žiadne luxusné hodinky milenec bude okamžite rozpoznať Speed Master, a každého, kto vlastní Speed Master bude pochopiť, že on dopĺňa prakticky akékoľvek oblečenie môžete nosiť.To je skutočná all-rounder pre všetky príležitosti, je robustný, ale jemná; zložité, ale jednoduché a profesionálne, ale aj uvoľnenej v rovnakom čase.Ako zberateľské predmety, ktoré je ideálne; ako hodinky nosiť každý deň, je to ešte lepšie.Si jednoducho nemôžete ísť zle s PD-1701 z hľadiska funkčnosti alebo luxusné.To je sledovať, budete chcieť nosiť na funkcie a udalosti.Veď, kto by nechcel vlastniť prvé hodinky nosí na mesiac?


Špecifikácia


  • Prípade Tvar: Kolo
  • Pohyb: Quartz
  • Štýl: Luxusné
  • Číslo Modelu: PD-1701
  • Kapela Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Quartz: Japonsko VK63
  • Certifikácia: CE
  • Názov Značky: PAGANI DIZAJN
  • Položka Druh: Quartz Náramkové Hodinky
  • Šírka Pásma: 20 mm
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: 10Bar
  • Dial Materiál Okna Zadajte: Sapphire Crystal
  • Dial Priemer: 40 mm
  • Spona Typ: Skladacia Spona s bezpečnostnou
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Prípad Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Svetelný Ukazovateľ: C3 Zelená Svetelná
  • rám: Keramika
  • Funkcia: ZASTAVIŤ HODINKY, Odolné Voči Otrasom, Auto Dátum, Chronograf, Kompletný Kalendár, Odolný Voči Vode, Plávať, svietiace ručičky
  • Boxy & Prípadoch Materiál: papier
  • Prípade Hrúbka: 13mm
  • PAGANI DIZAJN 2022 Nové: PAGANI DESING Mesiac Hodinky
  • Kapela Dĺžka: 20 cm
  • Sklo materiál: AR potiahnuté zafírové sklo


Recenzie


  • Anonymous:

    Môj piaty Pagani stopky. Veľmi dobrý pomer cena kvalita. Seiko mecacuarzo pohybu veľmi presné. Ideálny časovač sekúnd ihly zarovnanie. Ako vždy AR vrstvou sapphire crystal chýba, lepšia kvalita náramok, ktorý má trochu ostré hrany a cíti nízku kvalitu a veľmi voľné lumen. Box dokončiť a dial veľmi dobré aj keď za cenu zaplatenú zostáva výborný nákup. Predávajúci dať na pôvodné Pagani Nato darček popruh, hoci nie nástroj na nastavenie náramok. Hold watchmoon z najlepších. Odporúča product a predávajúcim.


  • Anonymous:

    Hodinky je inzerovaná. Je veľmi pekný a dobre končí. Bola položka nerozdelený v španielskej počas týždňa a neviete prečo, to zaplatila IVA a hodnota bola nižšia A150 €, v tom istom colnom rez poľa ako fotografia ukazuje.


  • Anonymous:

    Jednoducho pôsobivé. 56 eur nemôžem nechať ujsť túto drahé hodinky. Som rád, vytočiť, a som lepšie mať dátum, je to všetko symetrické. Ako to musí byť! Oveľa lepšie, ako som čakal, a musím povedať, že som čakal trochu. Dokonca aj popruh sa zdá, že lepšie sa mi, ako recenzie povedať. Jo, hrany sú trochu prepojených, ale nič nemôžem opraviť súbor a pár minút ostrenie málo. Pagani Dizajn je najlepšie značky, ak to, čo chceš, je kvalita za málo peňazí. Mám MooonSwatch Jupiter, a to mi dáva viac radosti, než táto pocta Omega je Moonwatch. Bál som sa ho môže byť o niečo veľké pre moje 16 cm bábiku, ale je to perfektné. VÝBORNE PAGANI DIZAJN


  • Anonymous:

    Veľmi pohodlné, vysoko kvalitné, vyrobené, vzhľad je ideálny. Farba zlata, zodpovedá 100%. Odporúčame!