userÚčet

1PC Pečivo Stožiare, Kolieskové Fréza Plastová Cesto Vytiahnuť Čistý Kolesa Nôž Pizza Pečivo Fréza Koláč Remeselnej Tvorby Nástroj Pečenie Príslušenstvo

Sku:c58791Kategória:Pečenie

€2.82 €3.87

  • stožiare, kolieskové fréza, nôž z nehrdzavejúcej ocele, fréza plastové, mäso koláč fréza, pečenie fréza plastové, cesto rozvaľkáme valčekom

Popis


Zabudnite na rezanie jednotlivé pásy pečivo a tkanie ich spolu. ?

Ak ste perfekcionista a chcete, aby sa dokonalý mreže, to môže byť únavné merať aj šírky a rez ideálny pásy cesto.To je, kde tento koľajových stožiare, fréza príde vhod.?

Hlavné Funkcie

VYSOKÁ KVALITA

Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, robustné, odolné, nie je ľahké hrdze, a dobré pre zdravie.?Hrajú mierne odsadený rukoväť, táto fréza je určená pre najviac stabilitu a komfort.?

JEDNODUCHÉ POUŽITIE

Miesto vašej pečivo cez mreže formy, a stlačte tlačidlo s plávajúci kód pin ak chcete vystrihnúť zložitý dizajn.Potom sa presuňte svoju cesto na non-stick silikónová vrstva, ktorá výťahov od pevné plastové základňu.Hračkou!

VHODNÝ PRE MNOHO DRUHOV PEČIVA

Je vhodný na povrchovú úpravu pizza, cookies a cukrárske výrobky, ktoré môžu byť?používané v obchodnom pečenie reštaurácia, tiež by mohli byť použité pre domáce pečivo gurmán.

Šetrí ČAS

Vytvoriť krásne mreže kúr v priebehu niekoľkých minút s týmto efektívnym rotačné frézy, ktoré eliminuje zložité skladanie a vzájomne sa krížiacich pri minimalizovaní cesto manipuláciu.?

VEĽKÝ predstavujú

Jeho ergonomická rukoväť odstraňuje únavu ruky a stres, takže je skvelý darček pre vašu manželku a matku, ich uloženie veľa práce.Špecifikácie

Materiály

Plast

Hmotnosť výrobku

80G

Veľkosť produktu

L: 19.5 ḃ Á 12 CM

M: 17.5 ḃ Á 9 CM

S: 19.5 ḃ Á 6,5 CM

Obsah balenia

Rolling Fréza Ḃ Á 1 Poznámka:

Uistite sa, že váš koláč cesto vychladne v chladničke po prvé, po valcovaní mreže cesto fréza cez vrchol kôry vytiahnuť na mierne odhaliť mreže.

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.


Špecifikácia


  • Pečenie & Pečivo Nástroje Typ: Pečivo Rezačky
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Plastové
  • Kit Číslo: 1
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Druh: Pečenie & Pečivo Nástroje
  • Certifikácia: CE / EÚ
  • Číslo Modelu: pečivo stožiare, kolieskové fréza


Recenzie