userÚčet

Najlepšie Ice Platinum Odstránenie Chĺpkov Stroj 808nm Dióda Lasera Vlasy Odstrániť Bezbolestné, Rýchle Ochlpenia Epilátor S 808nm 755nm 1064nm

Sku:c437120Kategória:Domáce Spotrebiče

€3 010.22 €5 788.88

  • odstránenie chĺpkov stroj

Popis


PRED NÁKUPOM

Vážení Zákazníci, Vitajte v Rozprávkovej Krásy Zariadenia Obchode!Pre vaše príjemné nakupovanie, prosím trvať niekoľko minút, aby si prečítajte nasledujúce poznámky:

1.Sme profesionálna výroba a spracovanie továreň na krásu zariadenia.Má kompletné a vedeckého systému riadenia kvality.Ponúkame na prispôsobenie služby.Ak chcete pridať logo, zmena jazykov alebo zmeniť rukoväte, kontaktujte nás pre podrobnosti.Pre viac strojov, prosím pošlite stroj obrázky predávajúcemu.

2.Pokiaľ ide logistika: všetky stroje v našom obchode sú dodaný na vaše dvere, predvolené dopravy a železničnej logistiky (vrátane colného odbavenia a daní).Nepotrebujete na prejednanie a platiť dane seba.Pomôžeme zákazníci platia tarify, uložiť starosti a peniaze.Ak potrebujete, aby sa expresné doručenie (DHL, UPS, FEDEX, TNT), potrebujete na prejednanie a zaplatiť clo sami.Obráťte sa na predajcu pred objednávke.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od 3 dní do 50 dní, v závislosti od vašich možností a vašu adresu.

3.Všetky stroje majú jeden rok záruka na stroj hosť a tri mesiace na príslušenstvo, plus život-čas technickú podporu a on-line služby po predaji.Je to naša česť, že ste navštívili nás!Užite si nakupovanie!!!

Hot Predaj 2023 Ice Platinum Odstránenie Chĺpkov Stroj Dióda Lasera Vlasy Odstrániť Tri vlnové Dĺžky 755nm 808nm 1064nm Rýchly, Bezbolestný Epilátor Salón Krásy Zariadenia

Čierna

White

Funkcie

1.Bezbolestne, bezpečne a efektívne odstránenie nežiaduceho ochlpenia na všetky typy pleti (I-VI) a opálená pokožka

2.Jedinečný výstup riadiaceho systému umožňujú liečbu takmer akéhokoľvek druhu vlasov

3.Rozšírené kontakt s pokožkou chladiaci systém zaručuje bezpečnosť pacienta a pohodlie

4. Klinicky overená technika, pokrýva celé telo

5.Laser doba trvania impulzu je nastaviteľná,ktoré lieči rôzne vlasy účinne a natrvalo

6.Bez pigmentácie, použiteľný pre akýkoľvek typ pleti

Výhody našej Dióda Lasera Vlasy Remov Stroje 1. Efektívne, rýchle, pohodlné a bezpečné ošetrenie. 2. Kratšiu liečbu relácie bez manažment bolesti. 3. Medzinárodné odstránenie chĺpkov zlatý štandard. 4. Bezpečný a rýchly laserový stroj. 5. Odstránenie nežiaduceho ochlpenia, úplne a natrvalo. 6. Platné pre všetky farby vlasov a všetky typy pleti. 7. Jednoduchá obsluha, 6 farbu Pleti, 6 liečby oblastiach vybrať, všetky parametre sa aj usadil. 8. Automaticky alarm systému, ak nejaké problémy stane, bude zobrazená na obrazovke.

Princíp

Diódy laserové zariadenie používa vlnová dĺžka 808nm, ktorá má osobitné účinnosť pre melanocytoch vlasový folikul bez poškodenia okolitých tkanív.Laser môže byť absorbované v melanocytoch chĺpka a vlasové folikuly a premenená na teplo na zvýšenie teploty vlasového folikulu.Keď teplota stúpa na určitej úrovni, ktoré môžu nezvratne zničiť štruktúru vlasového folikulu, vlasový folikul štruktúra zmizne po prirodzený fyziologický proces vlasových vačkov, čím sa dosiahne účel odstránení ochlpenia natrvalo.

3 vlny pracuje v jednej zvládnuť naraz:

755nm: Na bielej kože ( pokuty, zlaté vlasy)

808nm: Pre žltá / neutrálny skin

1064nm: Pre black (čierne vlasy)

Vhodné pre všetkých svojich klientov, treament potreby, úplne painfree.

Produkt Displej

White

Čierna

Sme továreň a môžeme prispôsobiť stroj ako požiadavka.Ak máte akékoľvek potreby, prosím, kontaktujte nás, my vám najlepšiu cenu a poskytovať čo najlepšie služby pre vás.

Osvedčenie

Víla Krásy

Guangzhou Víla Krásy Technology Co., S.r.o.je profesionálna výroba a spracovanie spoločnosti pre krásu zariadenia, strata hmotnosti zariadenia, prsia, testovacie nástroje, E-light nástroje, atď.Má kompletné a vedeckého systému riadenia kvality.Integritu, pevnosť a kvalitu produktov Krásy Nástroj Co., S.r.o.boli vykázané v priemysle.Pôvodné zavádza na svete špičkového Výskumu, Vývoja technológií a humanized štandardnej služby.Má senior vývojový tím a silný technický rozvoj sily poskytnúť OEM/ODM podnik na spracovanie pre spoločnosť.Spoločnosť je stále perfektný R&D, predaja a po-predajný servis je k dispozícii kedykoľvek.Môžete poskytnúť profesionálne predajné školenia, pokročilé technológie a odbornej údržbe a iné kvalitné služby, a tiež nech kozmetickom priemysle ľudí zdieľať obrovské bohatstvo možností vyplývajúcich zo špičkovej technológie.Naše nástroje boli dovezené do Európy, Ameriky, Japonska, Južnej Kórei, Juhovýchodnej Ázie a v ďalších krajinách a regiónoch, a sú vysoko ocenil a dôveryhodných užívateľov doma a v zahraničí.

FAQ

1. kto sme?

Sídlime v Guangdong, Čína, štart od roku 2017,predávať v Severnej Amerike(20.00%),Východnej Európy(15.00%),Južná Ázia(10.00%),Západné

Európa(10.00%),Južnej Európe(10.00%),Juhovýchodná Ázia(10.00%),stredná Amerika(5.00%),stredný Východ(5.00%),Východné

Ázia(3.00%),Austrália(3.00%),Južná Amerika(3.00%),Domácom Trhu(2.00%),Severná Európa(2.00%),V Afrike(2.00%).Existuje celkom o

51-100 ľudí v našej kancelárii.

2. ako môžeme zaručiť kvalitu?

Vždy predprodukčnej vzorke pred sériovej výroby;

Vždy konečná Kontrola pred odoslaním;

3.čo môžete kúpiť od nás?

Multi-Funkčné Krásu Zariadenia,Mikrodermabrázia Stroj,chudnutie série,Domov, kozmetický prístroj,Laser krásy stroj

4. prečo by ste mali nakupovať od nás, nie od iných dodávateľov?

ROZPRÁVKOVÁ KRÁSA je profesionálny výrobca estetiky a lekárskej laserové stroje v číne .VÍLA KRÁSY má svoj vlastný výskum a

vývoj, poradňa , predaja a po-oddelenie predaja; môže ponúkať profesionálnu technológiu podporujú.

5. aké služby poskytujeme?

Prijaté Dodacie Podmienky: null;

Akceptované Platobné Meny:USD,EUR,HKD,CZK,CNY;

Akceptované Platobné Typ: T/T,L/C,MoneyGram,Kreditné Karty,Western Union,Peniaze,Viazaný;


Špecifikácia


  • Typ Napájania: Elektrické
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: CE
  • Funkcia 1: trvalé odstránenie chĺpkov
  • Položka Druh: Epilátor
  • Displej: 10.4 palcov
  • Vlnové dĺžky: 808nm+755nm+1064nm Na Vlasy Odstrániť
  • Názov Značky: OFAN
  • Veľkosť: 114*65*54cm
  • Funkcia: Telo&Tvár, Vlasy Odstrániť
  • Funkcia 2: Rýchlo Bezbolestné Odstránenie Chĺpkov
  • názov produktu: 2023 Alma Ice Paltinum Trvalé Odstránenie Chĺpkov Stroj
  • Výstupný Výkon: 600W-1200W Pre Dióda Lasera
  • Použitie: bikiny, Telo, Tvár, Podpažné
  • Po-predajný servis: Online podpora, Video technickú podporu
  • Frekvencia: 1-10 Hz(nastaviteľné)
  • Napätie: 110V/220V±20V, 50/60Hz
  • Farba: Čierna alebo biela môžete si vybrať
  • Systém Chladenia: ZES+Sapphire Na Vlasy Odstrániť
  • Aplikácia: Pre komerčné a Salón Center&Beauty Spa
  • Materiál: ABS


Recenzie