userÚčet

Náhradné Príslušenstvo Držiak Kompatibilný pre Roborock S5 Max S6 Max S6 Čistý S6 MaxV S50 Silikónové Bočné Kefa Filtre-Black

Sku:c432858Kategória:Domáce Spotrebiče

€13.91 €18.79

  • náhradné príslušenstvo súprava kompatibilné, roborock s7 príslušenstvo, roborock s50 príslušenstvo, Robot Vysávač, s5 max príslušenstvo, dreame l10 pro

Popis


[Kompatibilita]- Roborock príslušenstvo a náhradné diely kompatibilný s Roborock S5 Max S6 Max S6 Čistý S6 MaxV S50 S51 S55 S60 S65 S5 S6 vysávač.

[Efektívne Čistenie] - Hlavná kefa s odnímateľnou dizajn, užívatelia môžu ľahko čistí vlasy beží okolo štetec.Bočné kefa je vyrobený zo silikónu, čistí dôkladne, bez označenia nábytok alebo steny, a trvá dlhšie ako bočné kefy s nylonové štetiny.Spleť-free design, znižuje zanášanie z zamotaný vlasy.

[Čistenie Vzduchu], - vysoká účinnosť filter, ktorý zachytáva 99.2% prachu a alergénov tak malé, ako na 0,3 Mikrometrov, ako dom, prach, domáce zvieratá srsť, spóry plesní a peľ rastlín.Čo robí domáce prostredie čistejšie a zdravšie.

[Čistiace Utierky] - Mikrovlákna vlna zvýšená o 40% zabezpečiť väčší drhnutie oblasti.Silná absorpcia vody, ľahšie sa čistí a je opakovane použiteľný.Mop handričkou má dobré a jemnosť, zatiaľ čo čistenie nečistôt, taktiež chráni podlahu pred poškriabaním.

[Maintenance] - Nech sa váš vysávač byť použitý na dlhšie obdobie a znížiť spotrebu batérie.Je lepšie nahradiť náhradné diely každé 2-3 mesiace, aby stroj beží na čo najlepší výkon.Doplnky sú prísne testované na kompatibilitu a odolnosť.Ľahko odstrániť a nahradiť počas pravidelnej údržby.

Farba:Ako je znázornené

Materiál:plast

Obsah balenia:

1 * Odnímateľný Hlavné Kefa

2 * HEPA Filtre

3 * Bočné Kefy

3 * Skrutky

1 * Čistenie Príslušenstvo


Špecifikácia


  • Názov Značky: OLOEY
  • Výkon (W): 50w
  • Napätie (V): 220V
  • Funkcia: Mokré a Suché
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie