userÚčet

Roztomilý Elektrická zubná Kefka Držiak Pre deti, Dospelých adaptívne na Stenu Kefka Mozgov Rack Kúpeľňa Kefka Organizátor

Sku:c426718Kategória:Dom A Záhrada

€4.10 €6.82

  • Elektrická Zubná Kefka Držiteľ, make-up štetec držiteľ, zubná pasta zubná kefka rack bambusových, Držiak Na Zubné Kefky, bytové doplnky

Popis


【Sa automaticky Prispôsobuje Kefka Size] vyzýva:jedinečný dizajn tohto kefka držiteľ je, keď elektrický zubná kefka je dať v, hmotnosť elektrické zubné kefky, bude tlačiť na strane svorky na oboch stranách, aby sa posuňte na zavrieť, čím sa pevne drží kefka.

【 Materiál] vyzýva:Vyrobená z vysoko-kvalitných potravín-stupeň šetrné k životnému prostrediu polymérnych materiálov, je bez zápachu, neškodná, má dobrý výkon vo vlhkom podmienky, je bezpečné a hygienické a ľahko sa čistí.

【 Jednoduchá Inštalácia] vyzýva:Prosím, uistite sa, že stena je povrch čistý a suchý pred inštaláciou, Trhať papier zo zadnej strane, Konečne držať ho na, stenu a dobre upevnené.

【Uplatniteľné na stenu] vyzýva:Hladké dlaždice, Drevené steny, Hladké mramor, Hladké sklo, Matné sklo, Hladké kovové.Nie je vhodný pre povrch s tapetu, maľované steny, a iné drsné povrchy.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie: NO
  • Materiál: Plastové


Recenzie


  • Anonymous:

    Rýchle dodanie,pekné kvalita!