userÚčet

Tuya Smart WiFi Zvlhčovač Základné Aroma Olejová Difúzor Ultrazvukový Zvlhčovač Vzduchu Hmly Maker Domov Vôňa pre Alexa Google

Sku:c425395Kategória:Dom A Záhrada

€29.13 €74.70


Popis


Tuya Smart WiFi Zvlhčovač Základné Aroma Olejová Difúzor Ultrazvukový Zvlhčovač Vzduchu Hmly Maker Domov Vôňa pre Alexa Google

Funkcie:

【Wifi+Bluetooth Dual Mode] vyzýva Pripojenie k sieti rýchlejšie.Rýchlosť pripojenia je 3-krát rýchlejšie ako WiFi jednotný režim.WIFI+Bluetooth duálny režim je stabilnejšie a rýchlejšie

[ APP Remote Control ] - Stiahnuť inteligentný život /Tuya smart APP na vašom telefóne&Tablet ovládať Arómu esenciálneho Oleja Difúzor kdekoľvek/a kedykoľvek.

[ Voľnú ruku Ovládanie Hlasom ] - Kompatibilné s amazon alexa , google domov ,Tmall Genie ect ,jednoducho príkaz na hlasové ovládanie zvlhčovača.

[ Count Down & Plánu Funkciu ] - Ako svetlo a sprej podporu plánu funkcie,ktoré môžu nastavenie podľa vašich osobných požiadaviek.Rovnako ako odpočítavať funkciu.

[ Prepojenie Funkciu ] - Esenciálny Olej Difúzor môže prepojenie s vlhkom&snímač teploty,termostat a iné domáce spotrebiče.pri vlhkosti RH hodnota v dome dosiahla hodnotu nastavenie ,difuzér môžete zapnúť/vypnúť automaticky.

[ Farebné Svetlo ] - Vybudovať v LED svetlo s gradient,oprava a nočné svetlo režime.Farba môže byť nastavenie na farbu panel smart život app,ako aj cez amazon alexa,domovská stránka google.

[ Rodina Zdieľať Funkciu ] - Zdieľať zvlhčovač, váš rodinný príslušník ,vytvorenie inteligentných domov spolu s rodinou a spolubývajúci.

[ Ultrazvukové Atomizáciu ] - Vysoká rezonančnej frekvencie ultrazvuku atomizáciu,aby hmlu z soft & cool,nie je potrebné sa obávať, voda pretekajúca, vlhký stôl.Ideálny mate na čítanie ,spanie,jogy atď.

[ Automatické Vypnutie Ochrany ] - Keď vodu vytekať ,je automaticky vypne,predĺžiť životnosť difúzor a vyhnúť sa riziku nad kúrenie

[ Mechanické Operácie ] - zvlhčovač môže tiež byť prevádzkované prostredníctvom fyzickej tlačidlo, keď siete v režime offline.

Parameter:

-- APLIKÁCIE: Smart Života / Tuya Smart

-- Hlasové Ovládanie: Amazon Alexa, Domovská stránka Google, atď.

-- Kapacita: 400 ml

-- Platné plocha: 20-30m2

-- Maximálny pracovný čas: 10 hodín

-- Hmly výstup: asi 30-100 ml/H

-- Načasovanie: 2H/4H/OFF/O

-- LED: 7 farieb

-- Príkon: 9W

-- Napätie: AC100-240V, 50/60HZ; DC 24V/0,5 A

-- Materiál: PP+PC

-- Veľkosť: (D)66mm*(H)75mm

-- Automatické vypnutie: áno, keď sa voda vyčerpá

-- Funkcia: zvlhčovanie/aromaterapia/čistička vzduchu/noc ľahké


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Náplň: Korenie
  • Číslo Modelu: Tuya Smart WiFi Zvlhčovač


Recenzie