userÚčet

5/7inch Elektrické Mobilný Telefón Ohrev Teplej Vrecko pre Mobilný Telefón, Športové Beží Arm Puzdro, Držiak puzdro Zimnom Chlade Kúrenie

Sku:c425029Kategória:Dom A Záhrada

€14.13 €15.70

  • asus zimné telefón prípade, vetrovka zime vyhrievaný, dotykový mobil, taška, mini zimné vykurovanie, telefón majiteľa x maalnubio auto, 35 palcový puzdro, neurčená nohavice, opakovane podložky 15 pack, kde sa poistiť telefón, orange zimné športy

Popis


5-7inch Elektrické Mobilný Telefón Ohrev Teplej Taška pre Iphone Športy, Beh Arm Puzdro, Držiak puzdro pre Zimné Mobilný Telefón

Vzhľadom na vlastnosti mobilného telefónu, batérie do nízkej teplote prostredia, lítiových iónov stratí činnosti a napätie klesne ostro.Niektoré mobilné telefóny, ako Apple modely, ktoré majú funkciu automatického vypnutia pri nízkych teplotách, takže používať mobilné telefóny v zime bolesti hlavy.Vývoj tohto výrobku je riešenie týchto zákazníkov neznesiteľné bolesti points.By implantácia flexibilné kúrenie čipu v interlayer mobilného telefónu prípade, zapojte do akejkoľvek power bank cez USB rozhranie sa dostať elektriny a tepla, a power banky môže teplé ruky poklad v sekundách (power banky musí byť pripravený sami).

feature:

1. Samostatné thermoelectricity a udržať v teple humánnejšie.Vykurovacia plocha a napájanie oblasti sú oddelené hrubá vrstva izolácie a vzduchové vrstvy.Zatiaľ čo kúrenie telefón povrchu, teplotu power bank oblasti nebude príliš vysoká.V rovnakom čase, správne množstvo tepla, ktoré môžu zabezpečiť,, že batéria power banku môže byť aj lepšie Hrať.

2. Obojstranné kúrenie, teplé ruky na jednej strane a telefónu na strane druhej.Pomocou ústredného kúrenia čip kúrenie mechanizmus, čelo zohreje telefón a späť môže teplé ruky, umožňuje teplé telefón a rukami súčasne v chladnom zimnom období, chat, fotiť, a hrať hry ako sa vám páči.

3. Multi-vrstvou materiálu vo vnútri, udržať v teple a pohodlí.Stredná vrstva je vyrobená z hustej a vysoko elastický materiál, kompozitné pohodlné plyšové handričkou, aby sa zahrial a tepelné izolácie, a zároveň poskytuje teplé starostlivosti o pokožku pri otepľovanie ruky.

4. Veľkú kapacitu.Po zavedení integrovaného procesu laminácie, nie je tam žiadne stehy a vnútorný priestor je veľký.

5. Dizajn zadná kamera s veľké otvorenie okna.Je obzvlášť vhodný pre prúdu high-end mobilné telefónne konfigurácie, ako je novo uvedené vertikálne fotoaparát alebo tri-fotoaparát, štyri kamery.

6. Rôzne využitie, čo chcete.Táto taška môže byť použitý ako zápästie taška, rameno taška, atď.pre splnenie vašich potrieb.

špecifikácia

Hmotnosť: 0.165 kg

Materiál: flanel

Farba: oranžová, čierna

Použiteľné modely: 5-7 palcový displej mobilný telefón

Napájanie režim: power bank (power bank nie je zahrnuté v tejto zásielky)

Balenie obsahuje: kúrenie telefón prípadu*1


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Funkcia: Elektrické Mobilný Telefón Ohrev Teplej Taška
  • Špecifikácia: 1-20 Pieces


Recenzie


  • Anonymous:

    Prišli super dobre zabalené a v perfektnej fyzickej kondícii sme neskúsili to ešte, ale to sa zdá byť všetko v poriadku, plus prišli dlho predtým, než sa očakávalo. Odporúčam predávajúceho na 100%. Ďakujem vám veľmi pekne


  • Anonymous:

    Dobrý užitočné veci. Presne tak, ako je popísané vyššie. Uspokojí všetky telefón a power banky. Ohrieva slušne. Len tenké transparentné okná sú zbytočne veľké, pomocou telefónu bez ohľadu na to, z puzdra, stále nie je vhodné, a teplo ide von cez ne výrazne. Vo všeobecnosti dobrá vec. Dodanie menej ako mesiac.