userÚčet

Rozšírenie Booster Tryska Hlavu Súpravy pre Karcher SC Série SC1 SC2 SC3 SC4 SC5 SC7 Parný Čistič Náhradné Diely Príslušenstvo

Sku:c413260Kategória:Domáce Spotrebiče

€8.02 €10.02

  • k2 auto karcher, motor karcher wd 1, zmodo náhradné diely, karcher príslušenstvo bývanie, takay náhradných dielov, kefy karcher sc4, karcher nástroj sc3, podložky karcher sc2, ventil karcher, mlieko frother f parnej trysky

Popis


Špecifikácie:

Názov: Booster Nozzel

Materiál: vysoko teplotná odolnosť ABS

Veľkosť: vonkajší priemer 38mm a H 122mm Funkcie:

1. Vyrobené z vysoko kvalitnej vysokej pevnosti nosenie-odolného materiálu, odolné a majú dlhú životnosť.

2. Parné vykurovanie účinne decontaminates a ľahko odstraňuje nepoddajné nečistoty.

3. Čistiace kefy môže byť jasne odlíšené a použiť na rôzne úlohy.

4. Vysoko efektívny v širokom rozsahu aplikácií, ako je napríklad odstránenie tvrdohlavý a zakorenená, špiny z pecí, grilovanie, workshop povrchy, obklady, kovovýroba plus všetky jemné povrchy, vrátane mäkkej tkaniny a nábytok a ďalšie.Kompatibilné s modelmi:

Pre karcher SC1 SC2 SC3 SC4 SC5 SC7 CTK10 CTK20 Upozornenia:

1. Náš produkt obrázku sú všetky prijaté od skutočných objektov, vzhľadom na rozdiel medzi obrazovku a svetlo, môžu byť nepatrné rozdiely vo farbe a materiálu.Nájdete konkrétny produkt.

2. Vzhľadom na ručné meranie, nechajte 2-3 mm veľkosť chyba.

3. Náš zákaznícky servis je online od 09:00-18:00 Peking čas v pracovné dni okrem sviatkov.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

4. Pretože náhradné diely čistiaci robot, sú jedinečné, prosím, skontrolujte, tvar a veľkosť starostlivo pred objednaním.Vyvarujte sa nákupu zlý výrobok, spôsobuje zbytočné straty.


Špecifikácia


  • Druh: Vysávač Časti
  • Názov Značky: GIBTOOL
  • Vákuová Časť Typ: Hadice
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie