userÚčet

Emery Leštiace Brúsne Koliesko 60# Elektrický Drvič Kameňa Rotačný Brúsny Nástroj Rotačné Leštenie Kolies Na Brúsenie Kameňa Čepele

Sku:c410319Kategória:Nástroje

€7.79 €20.50

  • hra newone, legíny brúsenie, colvo auto nástroj, electric100 uhlovú brúsku, kov uhlovú brúsku, elektrický mlynček pen mini, nechtov kefkou colinsquii, black elektrická brúska, esspresso elektrický mlynček, makita uhlovú brúsku bezdrôtové

Popis


Funkcie:

*100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný

*Materiál:brúsenie koleso je vyrobené z šmirgeľ a karbidu kremíka častice, s dlhú životnosť, vysoká rýchlosť odstraňovania materiálov, dvojitá hrúbka, a dvojité odolnosť.

*Jednoduché Použitie:100 typ uhlovú brúsku špeciálne, brúsne koliesko prichádza s meďou vlákno, môže byť nainštalovaný priamo uhlovú brúsku, jednoduchý a ľahko ovládateľný.

*Piesok Rýchlejšie:Obsahuje veľké častice šmirgľom, vplyv brúsenie a leštenie kameňa je dobré, a rýchlosť je rýchly.Typ 11 tvar brúska disk je vyrobená pre maximálne brúsenie povrchu pokrytie.

*Použitie:Tieto kolesá môžu účinne hladké a prevedenie povrchu alebo obrys.Vhodné pre brúsenie kameňa, ale aj pre brúsenie nosené ax čepele, nože, a iné nástroje.

Špecifikácie:

Materiál:Emery, karbid kremíka

Použiteľné modely:Typ 100 uhlovú brúsku

Veľkosť:60 zrnitosti

Poznámky k inštalácii

1. Musí byť nainštalovaný v spojení s nižším závlačky pôvodného stroj, a závlačky sa obrátil na 16 mm povrch.

2. Po inštalácii, budete musieť spustiť voľnobehu kontrola stability pred prevádzke a používaní.

3. Brúsenie koleso je spotrebný materiál a nemôžu byť po použití vrátiť.

(Keď nové brúsne koliesko nie je v prevádzke, piesku telo je menej jasné; po brúsenie prevádzky, piesku telo bude vystavená, buďte si prosím vedomí)

Obsah balenia:

1*Brúsne Koliesko


Špecifikácia


  • Názov Značky: NEWONE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne
  • Druh: uhlovú brúsku
  • Zdroj Napájania: iné


Recenzie