userÚčet

Prerobit Lítium železa fosfát nabíjačku polymérová batéria 12.6V14.6v50A napätie a prúd displej 4 reťazce

Sku:c407117Kategória:Aktívne Zložky

€58.93

  • nabíjačka do auta avant, nabíjačka pro s8, nabíjačka do auta ts, nabíjačka pro hero8, nabíjačka pro, moser, logika pro x spp, mac book pro logic, wii pro nabíjačky, zbesilo 7 nabíjačky, nabíjačka pro irpod

Popis


Tip: Zákazníci, ktorí potrebujú zmeniť Anderson zástrčka musí byť originál výstup dĺžka kábla, spájkovacie kábla svorka, a potom nainštalujte Anderson!Nedovoľte, aby výstup line byť svojvoľne meniť a zhustne, predĺžil, skrátiť, atď., čo môže spôsobiť veľký prúd chyby alebo dokonca poškodenie.

Výrobok je neustále zlepšovať a inovovať, a vzhľad a úpravu sú tiež k dokonalosti, ale fyzikálne parametre zostávajú nezmenené!Najnovšiu verziu odoslaný.Bez upozornenia!

Použitie napájanie vzoru: DELLC2100.

Vstupné napätie: AC 100v/110v --220v/250v (Taiwan zákazníci majú overené používať s dôverou)

Príkon: 750W-800W

Výstupné napätie: DC konštantného napätia vyhovuje 11V-14,8 V V (vhodné pre 3 reťazce ternární a 4 reťazce lítium-železo-fosfát)

Výstupný prúd: DC konštantný prúd spĺňa 1-52A nastaviteľné. (Len konštantný prúd a konštantné napätie môže byť použitý ako nabíjačka)

Protection mode: Po kladné a záporné póly sú skratuje, produkcia sa zastaví. (Zase aktuálne gombíka na minimálne do stavu off, a potom ho reštartujte obnoviť)

Vzhľad veľkosť: dĺžka: 24 CM*šírka 8.5 CM*výška 6,6 CM.

Hmotnosť: 1.2 KG.

Pohotovostný režim napájanie: o 11W.

Chladenie metóda: chladenie vzduchu (vstavaný chladiaci ventilátor, so zvyšovaním teploty sa zvyšuje rýchlosť)

Dodávané príslušenstvo: dva pozitívne a negatívne drôty a klipy, (príkon drôt musí byť pripravený sami) výstupný vodič používa 80A vysoko kvalitné silikónové drôtu.

Poznámka: (Dôležité veci sa opakuje trikrát!) Kladné a záporné póly batérií nesmú byť obrátený (červená pozitívne a black negatívne), a naopak spojenie bude zlomený, ak je pripojený!Reverzné spojenie bude zlomený, bez záruky!Reverzné spojenie bude zlomený , Bez záruky!

Pokyny:

Prvý krok: nepripájajte batériu do nabíjačky, zapnite nastavenie napätia gombík na nastavenie napätia, pozri napätie, ktoré sa zobrazí v hornej časti displeja (štyri struny lítium-železo batérie 3.65 v*4=14.6 V troch reťazcov polyméru batérie 4.2 v *3=12,6 V), prispôsobiť sa napätie, ktoré potrebujete.

Krok 2: Nastavenie prúdu na minimum.Po pripojení batérie, nastavenie aktuálnej od malých až po veľké, a potom upravte ho aktuálne potrebujete. (Počas nabíjania, nie je dovolené upraviť napätie gombík, inak bude preplatok alebo undercharge)

Ak napätie je zobrazené, napätie, ktoré ste nastavili, aktuálne sa stáva nula, a to je už plný.

Bezpečnostné opatrenia pre nabíjanie olovených batérií:

Olovené batérie nepodporujú high-súčasné nabíjanie, a mali by byť účtované s 1/10 kapacity.Napríklad: 100A olovené batérie musí byť obvinený 10A aktuálne!Čas musí byť 8-10 hodín.Ak čas je príliš rýchly a prúd je príliš veľký, batéria sa poškodí.Nabíjacie napätie olovených batérií je približne 14.4 voltov.Napätie sa mierne líši v závislosti od výrobcu batérie.Návod na batérie označenie musí zvíťaziť!

Poznámka: výrobok je ručne vyrábané a vzhľad môže byť mierne poškriabaný, prosím, buďte si vedomí!


Špecifikácia


  • Stav: nové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Logických Obvodov


Recenzie


  • Anonymous:

    Edison Lim na psa, dobrá plniaca stroj