userÚčet

20Pcs Nerezové Klipy Kolíkov Oblečenie Kolíky Domácnosti Clothespin Ramienko Háčika

Sku:c4043Kategória:Dom A Záhrada

€0.68 €0.98

  • keekee detské oblečenie, moldes vlasy klip, kúzlo gumy loom, nohavice vešiak klipy, biele kovové štipce, pranie taška prehoz, farebné nerezová oceľ kolíkov, mini plastové štipce, di nehrdzavejúcej ocele pedál, štipce mini 15

Popis


Funkcie:

Bezpečné a Čisté

Upínacie je zahnutý z nehrdzavejúcej ocele drôty, ktoré vlastní trvalé, antikorózne a praktické používanie, funguje lepšie, ako je priemer plastové alebo drevené oblečenie peg, že je ľahké zlomiť, liatie.

Silné Uchopenie a užívateľsky príjemný Dizajn

Štipce sú silné, dostatočne silný, aby sa drží aj mokré džínsy a jednoduché pracovať na detské oblečenie príliš.Oblečenie Kolík je z nehrdzavejúcej ocele vysokej kvality štipce, praktického a užívateľsky príjemný dizajn.Z nehrdzavejúcej ocele štipce funguje lepšie ako plastové a drevené klipy, dostatočne silné, aby podržte vaše oblečenie.Špeciálne kovové práčovňa klipy a plochý dizajn, zvyknutý byť skorodované a značka oblečenia.

Vynikajúce Arc Design

Rukoväť svorka je špeciálne dizajn s arc design, ktorý je vhodný na ľudský prst oblúk, má otvor pre viac pohodlné zavesenie.

Multi-účel,

Upínacie je veľkou pomocou pre malé objekty v každodennom živote a office, ako ponožky sušenie, sušenie linka, taška tesnenia, potraviny tesnenie a papier súborov klipov.

Kompaktné Uskladnenie

Upínacie je malé a nádherné, krásny vzhľad.Môžete získať veľa oblečenia kolíky v malej nádobe pre kompaktné skladovanie.Skvelé vhodné pre cestovanie, služobná cesta, piknik, kempovanie.

Špecifikácia:

Farba: strieborná

materiál: kov

Veľkosť: ako je znázornené

Množstvo: 20

Balenie obsahuje: 20pcs nehrdzavejúcej ocele klip

Poznámky:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kov


Recenzie