userÚčet

HC-HC 05-06 HC-08 JDY-31 BLE Modul Master-slave Integrovaný Bezdrôtový Modul HC 05 06 08 JDY-30 Pre Arduino

Sku:c382726Kategória:Aktívne Zložky

€1.17 €1.55

  • motor arduino bluetooth, arduino wifi yun, modul hc 08, hc06 kolíky, bluetooth 20 modul, hc 06 kábel, bluetooth auto arduino uno, zosilňovač bluetooth xmos, modul bluetooth opel nexus, bluetooth hc 02

Popis


HC-05 Parametre Výrobku:

Model: HC-05

Pracovné frekvenčné pásmo: 2.4 G

Komunikačné rozhranie: UART3.3VTTL úrovni

Pracovné napätie: 3.0~3.6 V

RSSI podpora: nie podporované

Úroveň komunikácie: 3.3 V

Prenos sily: 4dBm (maximálne)

Referenčná vzdialenosť: 10 metrov

Rýchlosť vzduchu: 2Mbps

Anténa rozhranie: vstavaný PCB anténa

Komunikácia prúd: 15mA

Príjem citlivosť: -85dBm@2Mbps

Pracovná vlhkosť: 10%-90%

Skladovacia teplota: -40 ° C ~ +85 ° C

Pracovná teplota: -25 ° C ~ +75 ° C

Modul veľkosť: 27*13mm

Modul indikátor stavu výstupný pin, vysokú úroveň výstupu, pripojte rezistora v sérii pri pripojení na LED.Pred pripojením, Bliká, keď sa hosť neeviduje slave adresu; v prípade, Ak hostiteľská záznamy slave adresu pomaly blikať; slave na displeji začne blikať rýchlo.Po pripojení, LED bliká a prestane.Nastaviť vysoké ZADAJTE pin na napájanie modulu a zadajte NA príkazovom režime.Prenosovú rýchlosť je stanovená na 38400. LED svieti 1 sekundu každé 2 sekundy modul je pripojený k ukazovateľa výstupný pin, ktorý je vysoká úroveň výstupu.Pri pripojení na LED, pripojiť rezistor v sérii.Pred spojenie, čítanie pin je výstup na konštantnej nízkej úrovni. (LED off) Po spojenie, čítanie pin je vždy na vysokej úrovni. LED svetlá sú vždy o) Vstupný pin, vnútorné vytiahnuť dole.Tento pin je viazaná vysoká, modul vstúpi NA príkaz režim a hosť sa používa na vymazanie zaznamenaných slave adresu.HC-06 Parametre Výrobku:

Model: HC-06

Pracovné frekvenčné pásmo: 2.4 G

Komunikačné rozhranie: UART 3.3 V, úroveň TTL

Pracovné napätie: 3.0~3.6 V

RSSI podpora: nie podporované

Úroveň komunikácie: 3.3 V

Prenos sily: 4dBm (maximálne)

Referenčná vzdialenosť: 10m

Rýchlosť vzduchu: 2Mbps

Anténa rozhranie: vstavaný PCB anténa

Komunikácia prúd: 40mA

Príjem citlivosť: -85dBm@2Mbps

Pracovná vlhkosť: 10%~90%

Skladovacia teplota: -40 °C ~ +85 °C

Pracovná teplota: -25 ° C ~ 75 ° C

Modul veľkosť: 27*13mm

HC-08

Parametre výrobku:

Model: HC-08

Pracovné frekvenčné pásmo: 2.4 G

Komunikačné rozhranie: UART3.3VTTL úrovni

Pracovné napätie: 2.0 ~ 3.6 v

RSSI podpora: nie podporované

Úroveň komunikácie: 3.3 v

Prenos sily: 4dBm (max)

Prenosová vzdialenosť: 80 metrov

Emisný prúd: 31.6 mA

Modul veľkosť: 26.9 * 13mm

Rýchlosť vzduchu: 1Mbps

Anténa rozhranie: vstavaný PCB anténa

Spánok prúd: 0.4 uA

Citlivosť prijímača: -93dBm @ 1Mbps

Pracovná vlhkosť: 10% až 90%

Skladovacia teplota: -40 ℃ ~ 85 ℃

Pracovná teplota: -25 ℃ ~ 75 ℃

Prijaté prúd: 15.8 mA Veľkosť Produktu Pin definícia

Odkaz schematické

Opatrenia: 1. Modul je citlivý na statickú elektrinu, prosím, znížiť dotykom modul čip častí, tak aby sa zabránilo strate postupov 2. Modul antény časť z nasledujúcich nemôže byť uložená medi, nemožno vysledovať, inak to bude mať vplyv na signál, 3. Naznačuje, že anténa časť podlahy vydlabaných, antény, čo najbližšie k okraju dosky, alebo vložiť spôsob, 4. Modul napájania, strata pamäti, parametre a zodpovedajúce informácie nebudú stratené, takže ak sa chcete pripojiť nové zariadenie, prosím, vymažte modul párovanie pamäte.

JDY-31 Čip Vlastnosti Produktu: JDY-31 Bluetooth-kompatibilného je založené na Bluetooth-kompatibilné 3.0 SPP dizajn, ktorý môže podpora Windows, Linux, android prenos dát, pracovná frekvencia 2,4 GHZ, modulácia režim GFSK, maximálny prenos energie 8db, maximálna prenosová vzdialenosť 30 metrov, podporu používateľom zmeniť názov zariadenia prostredníctvom príkazového prenosovú rýchlosť a ďalšie pokyny sú pohodlné a rýchle použitie.Tento Bluetooth-kompatibilné modul môže byť použitý iba v Bluetooth-kompatibilné slave.Rozsah použitia: JDY-31 je klasický BBluetooth-kompatibilný protokol, ktorý môže komunikovať s Bluetooth-kompatibilné-zapnuté počítače (desktopy, notebooky) a mobilné telefóny (pre android).Môže byť aplikovaný ◆ počítača Windows Bluetooth-kompatibilné sériový port transparentný prenos ◆ pre Android, Bluetooth-kompatibilné sériový port transparentný prenos ◆ Smart home control ◆ Automobilový ODB testovanie zariadení ◆ Bluetooth-kompatibilné hračka ◆ Zdieľať mobilné energetické, zdieľať hmotnosť ◆ Zdravotníckeho zariadenia

Parametre výrobku: Model: JDY-31 Bluetooth-kompatibilné verzie: Bluetooth-kompatibilné 3.0 SPP Pracovné frekvenčné pásmo: 2. 4GHZ Komunikačné rozhranie: UART STM spojenie teplota: Prevádzkové napätie: 1.8-3.6 V (3.3 v odporúča sa) Prevádzkový prúd nie je pripojený: 4. 7mA Pracovná teplota: -40~80 stupeň Aktuálne po BLE spojenie: 7.3 mA Antény: Vstavané PCB antény Prenos sily: 8db (Max) Vysoká prenosová vzdialenosť: 30 metrov Príjem citlivosť: -97dbm Master-slave podpora: slave SPP maximálna priepustnosť: 16K bajtov/s (pre android, windows) JDY-31 podpora patch a spájky, pin hlavičky 1. Ihla pin aplikácie: pin hlavičky špecifikácia je štandardná 2.54 ihrisku pin hlavičky, stačí navariť 5 pin otvory na modul. 2. SMD použitie: Všeobecne platí, že len štyri piny VCC, GND, RXD a TXD musia byť pripojené.Ak potrebujete odpojte aktívne pripojenie štátu, poslať NA+DISK v súvislosti štátu.


Špecifikácia


  • Strata Sily: Bluetooth-kompatibilné
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Napájacie Napätie: -
  • Názov Značky: ES Nákupu
  • Inteligentná Elektronika: Spínač A Senzor Pre Arduino STM
  • Aplikácia: Inteligentná Elektronika
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Prevádzková Teplota: -
  • Stav: nové
  • Package: modul
  • Číslo Modelu: HC-HC 05-06 HC-08 JDY-31


Recenzie