userÚčet

Taktické Molle Škrtidlo Puzdro, Nožnice Držiteľ výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Taška Lov Prieskum Núdze Rýchlo Atelokolagénom Popruh Taška Prvej Pomoci Súpravy

Sku:c37169Kategória:Táborenie A Turistika

€4.39 €7.21

  • turniquet vojenské, nožnice, Taktická výstroj, vrecko molle, tourniquets prípade

Popis


Taktické Molle Škrtidlo Puzdro, Nožnice Držiteľ výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Taška Lov Prieskum Núdze Rýchlo Atelokolagénom Popruh Taška Prvej Pomoci Súpravy Popis:

Názov produktu: potreby na kempovanie škrtidlo set

Veľkosť produktu: 17*6*4 (rozšírená dĺžka je okolo 100 cm)

váži asi 133.7 g

Špecifikácie:

1. Malých rozmerov a ľahko sa prenáša

2. Spoľahlivý výkon a rýchle atelokolagénom

3. Jednou rukou je pohodlné a praktické

Spôsob užívania

1. Po otvorení, tam je kondóm, ktorý môže byť priamo umiestnený na hornej časti končatiny (v blízkosti tela), že musí zastaviť krvácanie.

2. Vytiahnite pás z červenou hlavou, stlačte a podržte tlačidlo 8 krúžok tesný (môže byť upevnený na tele, ale nie príliš tesné), a potom zložiť späť na zabezpečenie pás s vlastnou . (tento krok je možné vykonať jednou rukou, takže nie je potrebné stlačiť a podržať plastový krúžok.)

3, potom v jednom smere (sú) následných plastové tyče, plastové tyče pripojené k nylonové pásky bude ďalej utiahnite škrtidlo, kým sa zastavil krvácanie, potom uviazol v plastový klip škrtidlo na tu (bude pripravená pustiť) white label môžete nahrať constrictive čas, všeobecne, 20 alebo menej ako 30 minút, je potrebné, aby sa uvoľnili škrtidla na chvíľu, príliš dlho, môže viesť k krvácanie stránky nasledujúce končatiny ischemia nekrózu.

Najdôležitejšia vec je, aby okamžite vyhľadajte lekársku pomoc po atelokolagénom.

Package Zahrnuté:

Škrtidlo * 1

Nožnice * 1

Package * 1


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Lekárničky


Recenzie


  • Anonymous:

    Dobrý set pre tento peniaze, ale ja by som nemal byť neustále triasť postroja. Skúste znovu a nechať pre použitie na účel.


  • Anonymous:

    Predávajúci je nie veľmi. to píše, dodacia lehota je niekoľko-rýchlo, ale v skutočnosti meškanie najmenej na týždeň. osobitne niečo viac by možné objednať. tovaru sú ako normálne.