userÚčet

5 KS T5577 Prepisovateľné Nálepky 125Khz Premenlivé Tlačidlo EM4305 Inteligentný Čip RFID Karty Rozmnožovacie Kópie Klon Token Programátor Odznak

Sku:c36031Kategória:Bezpečnosť A Ochrana

€3.90 €4.37

  • prepisovateľné nálepky, em4305 125khz prepisovateľné, rfid band, rfid tag, tlačidlo kopírovať, karty

Popis


5 KS T5577 Prepisovateľné Nálepky 125Khz Premenlivé Tlačidlo EM4305 Inteligentný Čip RFID Karty Rozmnožovacie Kópie Klon Token Programátor Odznak

Milí Priatelia, Všetky Atribúty Produktu, Sú Uvedené Na Obrázku, Môžete Si Vybrať Výrobok Podľa Vašich Vlastných Potrieb.

Ak Potrebujete Ďalšie Keychains Alebo Iné Produkty Si Môžete Kúpiť V Obchode Alebo Kontaktujte Zákaznícky Servis Pre Odporúčanie.

Všetky atribúty sú 5 KS nálepiek a atribúty sú náhodné - 5 KS pošle vzory náhodne, prosím, buďte si vedomí!Je kompatibilný s väčšinou systémov je v súčasnosti na trhu!

Podľa rôznych skupín výrobkov, hrúbka je v podstate menej ako 1MM, skutočného produktu majú prednosť!

Táto karta je Proti Rušeniu, čo znamená, že môže anti-interferencie elektromagnetické vlny pri značky, nálepky na mobilný telefón prípad.

Podpora vlastné tlač loga,MIN je 200pcs pre každý model.

Kopírovať údaje z vašej karty alebo kľúče,potom nálepky na telefóne,je to veľmi pohodlné.

Špecifikácie

EM4305/T5577 čip

100% Zbrusu Nové

Hmotnosť: 30 g (5 ks)

Veľkosť:40*40 MM

Materiál:PVC

Prevádzková frekvencia: 125Khz

Prečítať a prepísať kľúč značky

Žiadosť

Platné pre sauna, plavecký bazén, patrol, strom, zviera, vchod stráže, mhd, parkovisko, identity certifikát, dochádzka, manažment, cestovný lístok, jeden-platby kartou, identifikácia produktu etc5/10 Ks EM4305 T5577 Rozmnožovacie Odznak Kópiu RFID 125khz llavero Porta Chave Karty, Nálepky príveskom, Token Ring Blízkosť

Ak máte viac vzor požiadavky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis!

Tam budú rôzne vzory na výber z unuploaded stránky (napríklad auto, logá, kreslené postavičky, atď.), ak máte akékoľvek potreby, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis!

Obchod Sa One-stop Servis Pre Self-postavený Továrne.

Profesionálne Zaviazali K Riešeniu Rfid Otázky A Technické Služby Pre Zákazníkov, Podpora Mieru Rfid Čítačky A Keychains, Mobilný Telefón, Samolepky, Náramky A Iné Výrobky Podľa Požiadaviek.

Naše Výrobky Prešli dlhodobé A Spoľahlivé Overenie Na Zabezpečenie Kvality Výrobku, A Väčšina Výrobkov, ktoré Majú Ce Certifikácia!

Ak Máte Akékoľvek Otázky, Prosím Neváhajte A Kontaktujte Nás, Budeme Radi Ak Sa Opýtať Vám Vyriešiť Vaše Otázky.Prajem Vám Dobré Zdravie A Šťastný Život!


Špecifikácia


  • Číslo Modelu: T5577 Nálepky
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: WatLion
  • Certifikácia: Žiadne


Recenzie


  • Anonymous:

    Funguje spoľahlivo. Hrúbka je iba 0.88 mm