userÚčet

Z nehrdzavejúcej Ocele Toaletného Papiera Držiak Kúpeľňa Wall Mount WC Papier Držiaka Telefónu Polica na Uteráky Roll police Príslušenstvo

Sku:c355536Kategória:Dom A Záhrada

€13.66 €19.50

  • pee lievika silikónové, rolka papiera, toaletný papier držiak na stojan, držiteľ, wc príslušenstvo kúpeľňa

Popis


Opíšte:

Viacúčelové použitie.Alpine Priemysel je perfektný doplnok pre akékoľvek vysokou návštevnosťou toalety v obchodných a verejných subjektov, reštaurácií, zdravotníckych zariadení, obchodných, kancelárskych budov a viac.

Vydrží.Zatiaľ čo iba s hmotnosťou 1 lb, jeden toaletný papier držiak s policami je zhotovený z odolného 304 konštrukcia z nerezovej ocele pre dlhú životnosť silu a použiť pre nadchádzajúce roky.

Čistý, moderný štýl.Tento elegantný a moderne vyzerajúci doplnok bude skvelý doplnok k akejkoľvek kúpeľne.K dispozícii v kartáčovaný alebo chrome končí, každý štát bude poskytovať moderný vzhľad, ktorý sa hodí jednoducho a zvyšuje akéhokoľvek interiéru.

Pohodlie produktu.Dodáva sa s montážnou hardvéru pre jednoduchú montáž na akúkoľvek stenu.Toaletný papier držiak obsahuje aj nástroj držiak pre extra kotúčoch papierové uteráky alebo pre osobné položky.

Farba: Strieborná/Čierna

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: iné


Recenzie


  • Anonymous:

    Veľmi pekne ďakujem.?Ste dobrý predajca!?pre peniaze je veľmi dobrá, aj..?veľmi dobrý


  • Anonymous:

    Veľmi dobré! Pekný tovar, rýchle dodanie. Dobrý predajca, priateľské a nákazlivé. Ďakujeme!