userÚčet

VEVOR Elektrické Keramiky Stroj 25 cm Keramické Kolesa 300W Keramiky Kolesa Nástroje DIY Hliny Keramické Nástroje S Remova Nohy Pedál

Sku:c354650Kategória:Dom A Záhrada

€200.22 €308.03

  • sústruhy urob si sám, koso nástroj, personaised svadbu, organizér plavidlá, ds5 signál lampa, auto ručné náradie, domáce cake zdobenie nástroje, ženské sústruh, dreva nástroje, puzzle mi

Popis


25 cm Keramika Stroj

Tento malý profesionálny keramické kolesa stroj je vhodný najmä pre školské vyučovanie a keramiky DIY shop na uspokojenie odborníkov a keramiky nadšencov.Vlastní kompaktná konštrukcia s krásny vzhľad a obsahuje malé množstvo oblasti.Dobrú schopnosť bahna, blokovanie, aby sa zabránilo zmiešaniu chaos.

Nádherný a Praktické

Flexibilné použitie

Vynikajúcu Kvalitu

Navrhnuté pre Bezpečnosť

Špecifikácie

Menovité Napätie: AC 220V

Menovitý Výkon: 350W

Priemer kolies: 25 cm (9.8")

Rýchlosť: 0-300 r/min nekonečne premennej

Otočiť Smer: Pozitívne/negatívne

Pracovná Hlučnosť:

Obsah balenia

1 x Keramiky Kolesa Keramické Stroj

Tvarovanie Nástroj Set

Funkcie a Detaily

【NÁDHERNÝ A PRAKTICKÉ] vyzýva - Ozdobný vzhľad plus svetlé farby, táto keramika kolesa stroj vlastní dostatočne veľký tanier 25 cm (9.8") v priemere.Telo stroja je z sprej na ošetrenie a kompaktná konštrukcia s humanized dizajn a vynikajúce detaily, poskytuje viac príjemný náladu.

【FLEXIBILNÉ použitie] vyzýva - Dodáva sa s nožný pedál pre handfree skúsenosti.Koleso sa otáča hladko s nízkou úrovňou šumu a jeho smer otáčania môže byť prepnutý v smere hodinových ručičiek alebo proti smeru hodinových ručičiek.

【VYNIKAJÚCU KVALITU] vyzýva - Kompaktná konštrukcia, malé rozmery, dobrý blato tienenie.Odnímateľný ABS povodia je prijaté pre jednoduché čistenie.Poskytujeme tiež nastaviť formovanie nástroje pre bezstarostnú pracovného procesu.Šetrí vaše náklady a energie.

【NAVRHNUTÉ PRE BEZPEČNOSŤ] vyzýva - jednofázový tri-wire súvislosti s zemný ochranné zariadenie na bezpečnú a spoľahlivú prevádzku.Rozšírené kvalitné striedavý motor umožňuje rotačná rýchlosť 0-300 ot. / min.Pôsobí stably keďže nízkeho hluku.

【ŠIROKÉ UPLATNENIE] vyzýva - Schopný vykonávať hádzanie a procesy tvarovania.Vhodné pre školské vyučovanie, keramiku, bar a domáce použitie, atď.Schopný splniť väčšinu profesionálnych a amatérskych keramické enthusias

Kľúčové Funkcie

25 cm Priemer Kolies

Prijíma hliníková zliatina kolieska s veľkým priemerom 25 cm (9.8"), ktorý umožňuje užívateľom čerpať veľké kusy s ľahkosťou.Uzavretý dizajn zabraňuje bahna z však erodujú a preniká do trupu.ABS povodia je odnímateľný pre ľahké čistenie.

Otáča v smere hodinových Ručičiek alebo proti smeru Hodinových ručičiek

Ako pre lepšie pohodlie, prepínač, ktorý riadi rotačné smere je vybavené.Dva-pásmový (pozitívne aj negatívne nastaviteľná, poskytuje viac možností.Koliesko sa otáča hladko, s nízkou hladinou hluku (

Pohodlný Nožný Pedál

Nožný pedál vybavený pre lepší prevádzky, zdarma na prispôsobenie rotačná rýchlosť, ako si prajete, dáva vám oveľa viac slobody hrať s bahnom.Veľké ložisko povrch poskytuje veľa komfortu a obohacuje flexibilitu pri používaní.

Ďalšie Formovanie Nástroje

Odhliadnuc od tejto nádherný stroj tiež poskytujeme rozmanitosť súbor tvárniace nástroje zadarmo.Osem-dielna sada bude fantastický pomocník vo vašom tvarovanie procesu a ponúka plynulé vzdelávanie/working/vyučovacieho procesu.

Bezpečnostné Opatrenia

Jednofázový tri-wire súvislosti s zemný ochrana zariadenia, zabezpečiť bezpečnú a spoľahlivú prevádzku.V kombinácii s profesionálnych keramiky práce a keramické výučby pre deti, je to ideálny nástroj pre keramické barov a školských učebných

Široko využiteľné

Tento malý profesionálny keramické kolesa machineis špeciálne vhodný pre školské vyučovanie a keramiky DIY obchod, satisfyingboth profesionálov a nadšencov.Vhodné pre keramiku spracované vrátane hádzanie a tvarovanie.


Špecifikácia


  • Otočiť Smer: Pozitívne/negatívne
  • Menovitý Výkon: 350W
  • Rýchlosť: 0-300 r/min nekonečne premennej
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Rozmery balenia (L x W x H): 59 x 46 x 42 cm (23.2" x 18.1" x 16,5")
  • výhodou: 25 cm Priemer Kolesa, Otáča v smere hodinových Ručičiek alebo proti smeru Hodinových ručičiek, Pohodlný Nožný Pedál, Ďalšie Formovanie Nástroje, Bezpečnostné Opatrenia, Široko Využiteľné, Nádherný a Praktické, Flexibilné Použitie, Vynikajúcu Kvalitu, Navrhnuté pre bezpečnosť
  • Číslo Modelu: 8TYLPJCXJTTSJXPTJ1V2
  • Pracovné hluku: 60 dB
  • Menovité Napätie: AC 220V
  • Hrubá hmotnosť: 14.9 kg (32.9 lb)
  • Priemer Kolesa: 25 cm (9.8")


Recenzie