userÚčet

ST46 Diaľkové Ovládanie, Teleskopická Otáčania Realistické Dildo Vibrátor Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Veľký Penis Dick Pošvy Masturbácia

Sku:c292727Kategória:Sexuálne Hračky

€50.67 €101.33

  • Diaľkové Ovládanie, teleskopická, hračka zbrane pre dospelých, mužského pohlavia nástroje, lesbické produkty, dospelých sex realistické dildo, Veľká Veľkosť

Popis


Hlavné Funkcie

Poznámka:

1.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka za vaše porozumenie.

2.Prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie.

3.Výrobok nemôže fungovať, keď je nabitá.Prosím odpojte kábel nabíjačky a dlho stlačte tlačidlo napájania pred použitím.

4. Odporúča sa použiť mazivo pred použitím pre lepšie výsledky.

❤【Auto Vibrátor, Dildo] vyzýva Tento Realistický Vibrátor Má Funkcia Automaticky Teleskopická, Rôzne tlačením, Rotácie a vedúci vibračných režimov vám rôzne druhy sexuálne potešenie a úplne voľné ruky, len si erotické hračky.

❤【Bezdrôtového Diaľkového Ovládania] vyzýva Na bulit-v bezdrôtovej technológii umožňuje, aby sa uvoľnil mimoriadnu vibrácie to realistické dildo na seba alebo svojho partnera, zatiaľ čo v erekcii režime.Preskúmať neuveriteľné vibrácie funkcie z elegantný, bezdrôtové diaľkové silu ísť za hranice svojho prenikavého potenciál je vo vašom (alebo vášho partnera) hands.

❤【Tela-bezpečný Materiál] vyzýva Non-jedovaté, bez zápachu a priateľské k pokožke.Stimulátor klitorisu je vyrobená z vysoko kvalitného ABS, ktoré môžete priamo kontaktovať ženskej pošvy.

❤【Denne Vodotesný a Ľahko sa čistí] vyzýva môžete použiť tento vibrátor v vaňa, sprchovací kút, alebo KDEKOĽVEK inde.Použitie s čistou vodou alebo mydlovou vodou a osušte mäkkou utierkou alebo handričkou, ktorá nepúšťa vlákna.

❤【100% Diskrétne Balenie] vyzýva - neoznačených obaloch, bez zanechania akýchkoľvek citlivých slová.

❤【High-kvalitné služby] vyzýva Všetky naše výrobky boli prísne testované, sú výrobky vyrobené z materiálov najvyššej kvality, a starať sa o svoje privátne časti, ktoré si môžete kúpiť s dôverou.

FAQ

1. Sa ceny zahŕňajú DPH?

Áno, DPH našich produktov je zahrnutá v cene.Nemusíte platiť žiadne ďalšie poplatky za to.

2.Čo by som mal urobiť pred rozbalení balíka?

Lepšie by sa videa pri otvorení obalu.Ak je nejaký problém s výrobkom, môžeme poskytnúť riešenie, akonáhle je to možné na základe videa.

Popis produktu:


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: SZLHO
  • Materiál: ABS
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Druh: Umelé penisy


Recenzie