userÚčet

Sprcha Čisté Telo Žena Podložka Striekacou Pištoľou Na Hlavu Pošvy Splachovanie Wc Spodnej Vaginálny, Análny Realizovať Sprcha Hlavu Bidet Nastaviť

Sku:c2659Kategória:Domácich Kutilov

€7.46 €10.65

  • striekacia pištoľ forge, jeden vedúci sprcha hlavy, aladin baby sprcha, margical sprchový záves, womans bidet, agganci sprcha hlavy, certifi sprcha hlavy, wc ženy čakať, ultra auto podložka, sprcha systém

Popis


T-tvarované Ventil Rozdiel? 5 KS Nastaviť len líši od T-typ ventilu, ktorý je rovnaký ako ostatné príslušenstvo.Prosím, venujte pozornosť veľkosti pri nákupe vidieť, ak spĺňa vaše potreby.

EÚ NASTAVIŤ nemusí byť vhodné pre kupujúcich zo všetkých Európskych krajín.

NÁS NASTAVENIE nemusí byť vhodné pre všetkých kupujúcich v Spojených Štátoch,

Je to len, že EÚ NASTAVENIE je spoločné veľkosť v Európskych krajinách, zatiaľ čo NÁM je spoločné veľkosť v Spojených Štátoch.

Prosím, starostlivo skontrolujte, či sa veľkosť vyhovuje vašim potrebám pred nákupom.

⭐ ⭐⭐ Každá krajina má mnoho rôznych veľkostí a štýlov, z kohútikov. ⭐ ⭐⭐

⭐ ⭐⭐ Odporúčame meranie vlastné vodovodné potrubia veľkosť pri nákupe. ⭐ ⭐⭐

Prečo Potrebujete Bidet Postrekovač?

Hygienickejšie ako papier alebo obrúsky, pomoc so zdravotnými problémami efektívne.Viac Používa: ručné bidet postrekovač, môže byť použitý ako bidet prílohu, látkové plienky postrekovač, wc jet na oplachovanie & čistenie, ako osobnú hygienu, bidet, wc, umyť a viac.Ideálne pre zranených alebo so zníženou pohyblivosťou, starších ľudí, seniorov, tehotných žien používa.

FARBA & VEĽKOSŤ

Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, osvetlenie, prostredie dôvodov možno mierna odchýlka jav, prosím, v druhu prednosť.Vzhľadom na ručné meranie, tam možno 1cm-3 cm tolerancia, prosím, láskavo pochopiť a uistite sa, že nemáte myseľ pred mieste objednávky.


Špecifikácia


  • Certifikácia: Žiadne
  • Ťuknite na položku otvor: Jednootvorová
  • Spary Typ: Vertikálne
  • Typ inštalácie: Na Stenu
  • Kohútik Ťuknutím: Jednootvorová
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie