userÚčet

Prenosný Vysoko-tlakové Vodné Pištole Záhradné Hadice Postrekovače Pena Vodné Pištole Striekacie Kovové Peny Hádzanie Umývanie Áut Nástroj

€5.15 €9.53

  • pena gun umývanie auta záhradnej hadice, auto tlakový čistič, auto podložka vysoký tlak, Auto sprcha

Popis


Prenosný Vysoko-tlakové Vodné Pištole Záhradné Hadice Postrekovače Pena Vodné Pištole Striekacie Kovové Peny Hádzanie Umývanie Áut Nástroj Popis:

Farba: Ako obrázok

Materiál: Hliníková zliatina

Dĺžka: 16.7 cm/6.6 v

Konektor Priemer: 1.1 cm/v 0.4

Špecifikácie:

1. Multi-funkčné Postrekovač: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, oveľa ľahšie ako mosadzné trysky postrekovač a nie je ľahké hrdze.

2. VZORY PRE VASATILE STRIEKANIE POTREBUJE: Či umývanie tvrdé a nepoddajné znečistený podlahy alebo polievanie kvetov vo veľkých oblastiach, táto tryska sa vás týka.Sprej rozsah a prietok vody je možné nastaviť otočením tryska

3. Jednoduché Použitie: rukoväť náustok je navrhnutý s niť vzor, povrch je hladký bez otrepov, a trenia, je zvýšený, tak to je pohodlné držanie.

4. Nepriepustných: vysoko kvalitné gumové prsteň a presné, závitové trysky sú dokonale spojené zabezpečiť tesniaci výkon a rozprašovanie požiadavky veľký prietok vody.

5. Použitie: Vhodný na umývanie áut, polievanie kvetín, čistenie skla, podlahy atď.Upevňovacie svorky sú vhodné pre upevnenie hadice, vodné fajky, vinyl rúr, oceľových rúr, atď.

Package Zahrnuté:

1*Postrekovač


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Konektor Priemer: 1.1 cm/v 0.4
  • Package: 1xSprinkler
  • Materiál: Hliníkové zliatiny
  • Dĺžka: 16.7cm/6.6in


Recenzie