userÚčet

Unisex Slouchy Teplé Fleece Cap Zimné Hrubé Spp Farbou Vianočný Darček Módny Doplnok Pre Mužov Alebo Ženy

€0.53 €1.18

  • spp z fleece, klobúk beží, spustenie príslušenstvo pre mužov, spustenie príslušenstvo, fleece klobúk

Popis


Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Materiály: Zime Teplé Pletené Čiapky sú vyrobené z elastickej a mäkké fleece, ktorý je veľmi mäkký a pohodlný.Pružná, hladká, koži-priateľský, hodvábny satén obloženie, blízko k pokožke, ktorá vám trvalé teplo a mäkkosť v chladných zimných dní.Ak chcete vyniknúť, vyberte obľúbené farby; Keď sa veci musia byť stále jednoduchý, vyberte si čierne alebo sivé, aby zodpovedali vašej štýlový vzhľad a je ideálny pre váš šatník.

2、Viaceré Funkcie: Zimné Klobúk s jednoduchý štýl, dizajn a nikdy z dátumu.To je veľmi veľký pre outdoorové športy, pešia turistika, beh, korčuľovanie, bicyklovanie, lyžovanie, camping, turistiku, cestovanie, pes chôdza, jogging alebo akékoľvek iné aktivity.

3、Veľkosť Produktu: Spp je o 11.0 palcov široký a asi 8.6 cm vysoká.Má dobrú pružnosť a kolo spp dizajn.Tento klobúk má výborné elastické properties.By získanie čiapočku v rôznych farieb, ktoré môžete kombinovať ho s mnohými rôznymi oblečenie.

4、Ideálny Darček: Túto Zimu Čiapočku Klobúk je vhodná pre denné nosenie, farbou a módny vzhľad.Ľahko zápas dámske zimné oblečenie, ako sú jednoduché džínsy, sukne alebo zimné oblečenie, a môžete začať svoj deň.Módny klobúk je určite skvelý darček pre babičku, ženu, sestru, alebo seba na narodeniny, deň Vďakyvzdania, Halloween, Vianoce, Nový Rok a viac.

5、Starať Free Shopping služieb Zákazníkom je našou najvyššou prioritou.Ak sa vám nepáči naše výrobky do 30 dní od nákupu, vrátime vám celú.Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní s nákupom, neváhajte a napíšte nám a urobíme veľký na poskytovanie primeraných služieb, akonáhle je to možné.

Popis:

Túto Čiapočku Klobúk je vyrobený z vysoko kvalitné, pružné a mäkké akrylové vlákno, ktoré je veľmi mäkké a pohodlné.

Funkcie:

1. Ideálny pre chladné počasie: teplý spp udržuje hlavu a uši teplý a pohodlný; Robustný a kompaktný dizajn, môžete tiež budete vyzerať cool v chladnom počasí.

2. Materiál: shaker fleece, jasný a krásny vzor, jemné a priateľské k pokožke, soľnička fleece pocit, pohodlné a mäkké, teplé a teplé.Teplá fleece podšívka je priateľské k pokožke a pohodlné na nosenie, zvýšenie teplo.

3. Rôzne farby: k Dispozícii v Burgundsku, čierna a tmavo sivá, klasické a očarujúce, to je radosť nosiť.Ide to aj s výbavou a budete vždy nájsť spôsob, ako nosiť tento fleece pletený hat.

4. Multi-účel: termálne spp je skvelá voľba pre akékoľvek vonkajšie prácu, cyklistika, šport, lyžovanie a snowboarding, kempovanie, cestovanie, odpratávanie snehu.Double-layer thermal spp udržuje vás v teple, pružné, silné, odolné a priedušné, a môžu byť použité ako praktický narodeniny alebo Vianoce darček.

5. Elastické kolo spp: na jeseň a v zime tepelné spp o 11.0 palcov široký, o 8.6 cm vysoká, dobrá pružnosť, kolo spp dizajn spp typ ostrý, zároveň v súlade s ergonómia pri nosení hlavu, takže priedušná priestor, tlak na hlavu, je veľmi malá, vhodný pre jednu veľkosť.

Umývanie Pokyny:

1.Ručné umývanie čiapočku s teplou vodou.

2. Ak pranie stroj, odporúča sa dať to do práčovňa taška, aby sa zabránilo poškodeniu.

Špecifikácie:

Názov: Čiapočku Skull

Klobúk štýl: Čiapočku

Farba: Ako na obrázku zobrazené

Balenie Zoznam:

Pletené Bavlny Lebka Spp * 1 KS

Poznámka:

1.Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

2.Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.


Špecifikácia


  • Vzor Typ: prekladané
  • Materiál: Bavlna
  • Oddelenie Meno: Unisex
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pohlavie: MUŽI


Recenzie


  • Anonymous:

    Limit na veľkosť dieťa do 7 rokov, maximálne)) na dospelého, bude ako tubeteka)))


  • Anonymous:

    Fleece klobúk. Môžete ho ako ohrievač pod hlavnou klobúk. Alebo na záhrade. Malomerit pre moju veľkosť 55.