userÚčet

Tuya Smart Home Wifi Snímač Teploty Formaldehyd VOC CO2 Detektor Vlhkosti Snímač Teploty Automatizácie Residencial Alexa

Sku:c21939Kategória:Bezpečnosť A Ochrana

€16.12 €43.54

  • smart home wifi snímač teploty, vlhkosť vzduchu snímač teploty, Alarm, qingping, ZigBee, Asistent Google

Popis


Tuya Smart Home Wifi Snímač Teploty Formaldehyd VOC CO2 Detektor Vlhkosti Snímač Teploty Automatizácie Residencial Alexa

Popis:

1) Široké využitie: Naše smart air box je navrhnutý s 5-v-1 štýl, ktorý môže byť použitý na testovanie prostredie parameter kvality ovzdušia, to môže tiež zistiť, formaldehyd, VOC jedovatého plynu, CO2, teploty, vlhkosti vzduchu.

2) Jednoduché použitie: Pár smart detektor do vašej domácnosti elektrické výrobky, môžete zapnúť klimatizáciu, osviežovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu a iných zariadení na zlepšenie kvality ovzdušia, ktoré vám poskytnú komfortný životný priestor.

3) Inteligentná technológia: Táto WiFi teplota detektora je ľahko ovládateľný po spárovaní sa na Tuya app, môžete čítať údaje na váš telefón, takže váš život pohodlnejší.

4) Jednoduché miesto: môžete umiestniť kvality ovzdušia tester na ľubovoľné miesto, ktoré máte radi, malé rozmery dizajn nezaberie až tak veľa miesta, vhodný pre rôzne príležitosti a miesta.

5) Široký aplikácie: Tento praktický domácnosti meter je vhodná pre spálne, spálňa, hotel a iné miesta, flexibilné použitie.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Farba: biela

Veľkosť: cca. 90x90mm/3.54x3.54inch

Pracovná teplota: -20-85℃.

Pracovné napätie: 5V.

Pracovný prúd: 10-496ma.

Napájanie: USB 5V/1A.

Komunikačný protokol: WiFi.

O predohrev: Stačí, keď elektrickej energie, vzduchu, box, s cieľom zistiť presnejšie, snímač musia byť vykurované pre 1-3 minút.

O testovacie prostredie: Prosím, dajte vzduchu políčka v uzavretej nádobe alebo priestor skúšky najlepšie.

Poznámka: prosíme, nevkladajte air box na lampblack je príliš veľké, silné prúdenie vzduchu alebo vo vysokej koncentrácii ekologické plyn na dlhý čas, inak to bude poškodiť snímač.

Produkt je rodinné prostredie je použitý, je tam určité chyby, údaje sú len pre referenčné účely, non-profesionálne vybavenie, ďakujeme vám za vašu podporu a poradenstvo.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Package bude závisieť na inú možnosť.


Špecifikácia


  • Názov Značky: SZKOSTON
  • Smart home platform: Alexa, Tuya, Asistent Google
  • Certifikácia: ce, FCC
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu: Wifi Snímač Teploty


Recenzie


  • Anonymous:

    VŠETKO OK


  • Anonymous:

    skvelý Produkt