userÚčet

Auto Snehovej pokrývky RV Okna Sklo Kryt Slnečník Nepremokavé Chránič Kryt Zime Auto slnečník Exteriéru Automobilu Kryt

Sku:c21850Kategória:Vonkajšie Príslušenstvo

€29.92 €42.73

  • frsky zimný kryt, auto príslušenstvo na ochranu pred slnkom, rok iphone prípade červený sneh, maxicosi zimný kryt, klince barpttery zimný kryt, zimné ocele kryt, calca zime sneh ženy, sneh camry auto kryt, zimný kryt tui, ako ochranu čelného skla

Popis


Odrážky:

1、Ideálne Vyhovuje:pre BougeRV RV čelné sklo kryt je vhodný pre C-class E450 1997-2022 RV, a nie je vhodný pre rôzne spoločnosti RVs.Robustné hákom a zipsy pásky okolo zrkadla sú viac vetru, ktorý bude k poškodeniu caravan dvere a je ľahko nainštalovať.

2、Účinnú Ochranu: BougeRV RV čelné sklo kryt môže pracovať v zime poskytnúť vám lepšie snehu ochranu.Môže účinne chrániť vaše RV pred škodlivým ultrafialovým žiarením, sneh, ľad, mráz, prach a nečistoty.

3、Ochranu Vašich Osobných údajov: Naše RV slnečník môže úplne kryt na predné čelné sklo a sklo vám poskytne úplné súkromie.A prijíma anti-theft dizajn tak dlho, ako je zamknuté dvere, nemožno ho otvoriť zvonku.

4、Výborný 4-vrstvy Materiálu: BougeRV RV čelné sklo kryt je vyrobený z 4-vrstva s vysokou hustotou materiálu.Hliníková fólia + PE filmový materiál nie je len nepremokavé, ale má tiež dobrú ochranu proti slnku, chladu a anti-ultrafialové funkcie.Rozdiel teploty môžu dosiahnuť 40 stupňov Celzia po použití.

5、Pre Všetky ročné obdobia: nedovoľte, aby vaše RV park bez ochrany!Extrémne teplo, squally vietor, búrlivý dážď, pochádza, a nie naše, na C-úrovni poistenie!4-vrstvový priedušný dizajn, je vodotesný, môžete chrániť ho pred škodlivým ultrafialovým žiarením, a je veľmi odolný voči poškriabaniu.Dajte nám chrániť vaše RV/karavanu.

Popis:

Ste stále hľadajú odolné, tepelno-izolačné, nepremokavé a snow-proof čelného skla snehovej pokrývky?RV čelné sklo kryt je presne to, čo chcete.RV slnko a ľadovej pokrývky je vyrobená z 4 vrstvy odborných materiálov, vrátane hliníkovej fólie + PE film, spunlace bavlna, osnove a útku bavlna, a čierne obloženie.Tieto high-density materiály sú dostatočne odolné, aby sa poskytujú najlepšiu ochranu pre váš RV predné okno.

Špecifikácia:

Váha: Cca 900g

Veľkosť: O 36*26*8/14.17*10.24*3.15 v

Balenie Zoznam:

1*Slnečná Clona

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.


Špecifikácia


  • Názov Značky: Ai AUTO ZÁBAVA
  • Materiál: hliníková fólia + PE film
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie