userÚčet

4 Štýly Penis Krúžok Oneskorenie Ejakulácie Cockring Sexuálne Hračky Pre Mužov Muž Masturbácia, Mäkké, Flexibilné Silikónové Kvapaliny Penis Krúžok traine

Sku:c212534Kategória:Sexuálne Hračky

€2.78 €4.63

  • mjanmarsko ženy krúžok, lovetoy penis krúžok, ochranné silikónové mäkké a30, m penis krúžok, orgány flexibilné mužov, doble penis krúžok, mens silikónové dick, leten silikónové penis krúžok, rock penis krúžok, yunman masér

Popis


4 Štýly Penis Krúžok Oneskorenie Ejakulácie Cockring Sexuálne Hračky Pre Mužov Muž Masturbácia, Mäkké, Flexibilné Silikónové Kvapaliny Penis Krúžok traine

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné kvapalné silikónový materiál, veľmi mäkké a pružné, odlišné od trhu riadnym silikónový materiál, veľmi pohodlné na nosenie Prináša lepšie, dlhšie trvajúce erekcie Priniesť celkovo viac uspokojujúci sexuálny zážitok pre milovníkov a pary Farba: Čierna Materiál: Silikón Veľkosť: Ako obrázok

Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá.Predvolený názov na obale je "telefón prípade"(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Package Zahrnuté: 1 x Penis Krúžok

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.Poskytneme vám zľavu pre ďalšie objednávky.

2.Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS,dáme vám darček alebo zľavu pre ďalšie objednávky.

3.Ak nebudete spokojný našich produktov,prosím zmluvy nám pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy)spätná väzba.zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém za vás.

4.Prosím pošlite správu na nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorení sporu na mieste.Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Ak nie ste 100% spokojní s položku(y) môžete objednať sa môžete vrátiť, alebo vymeniť/im do 30 dní od dátumu doručenia,na oboch z nasledujúcich podmienok:

1.Táto položka(y) je (sú) nepoužitý nepoškodený a v pôvodnom balení,

2.Že náklady na vrátenie/výmena, ktoré ste zaplatili.

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám ako

najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1.V prípade dostanete chybný alebo nesprávne položku,môžete mať do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie dane, alebo vymeniť za nový.

2.Ak položka sa technickú splniť vaše očakávania nás prosím kontaktujte prostredníctvom Obchodu Manager E-mail, alebo Zanechať Správu.Budeme reagovať čo najskôr, ako sa dá.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Dvakrát dobre
  • Položka Druh: Krúžky Na Penis
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Plastové


Recenzie