userÚčet

Prepínač pre HIKOKI FDS9DVA DS12DVA DS12DVFA DS9DVF3 DS12DVF3 329176 náradie Príslušenstvo Elektrické náradie časť

€13.21 €22.01

  • hikiko náradie, ikoki cleaner, yakar náradie, značky makita príslušenstvo, earpods batérie príslušenstvo, nástroj hikoki, nokia batéria 36v, ikoki diaľkové, dynamo na bicykli 36v, mitsubishi hitachi nástroje

Popis


Koki Holdings Co., S.r.o.bola založená v roku 1948. Jeho predchodca, Hitachi Koki Co., Ltd., je profesionálny dizajn a výrobca elektrického náradia, motor nástroje, a life science nástrojov v Hitachi Group.Vyrába a predáva viac ako 1 300 elektrický nástroj výrobky a má viac ako 2500 produkty.technológia patent.Rovnako ako ostatné Hitachi Skupiny dcérskych spoločností, ako napríklad Hitachi Stavebné Stroje, ktoré má určitú rozsahu a priemyslu sily, to bolo uvedené na Hlavnej Palube Tokyo Stock Exchange v Máji 1949 (6581).

Hitachi Koki ukončené privatizácii úpravy v roku 2017 vzhľadom na financovanie akvizície KKR, známy NÁM fondu spoločnosti, a vyradené z Tokyo Stock Exchange.To bol premenovaný Koki Holdings Co., S.r.o.v júni roku 2018 a začne meniť v októbri roku 2018. Hlavným produktom ochrannej známky je "HiKOKI" (v zmysle číslo jeden vo svete priemyselné stroje spoločnosti s high-výkon a high-kvalitné výrobky).


Špecifikácia


  • Certifikácia: Žiadne
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: HiKOKI
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ


Recenzie


  • Anonymous:

    S predávajúci neoznámil, dodávky na čas. Výrobok vyzerá nové, bez chýb. Nemám skontrolovať ešte.