userÚčet

4/5 Otvory Zmrzlinu Kužeľ Držiak, Priehľadný Akrylový Ý Stojan Povrch Displeja Modul Pre Narodeniny, Svadby, Party Skladovanie Potravín Stánok

Sku:c18377Kategória:Domov Skladovanie A Organizácie

€6.74 €11.04


Popis


Zmrzlinu Kužeľ Držiteľ 5 Otvorov priehľadný Akrylový Ý Stojan Povrch Displeja Modul formou Bufetu, Kuchynské Náradie Skladovanie Potravín Stojan TB Predaj

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a nie sú zistené žiadne osobné údaje.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Tento produkt je vyrobený z vysoko transparentné akrylovej, je bezpečnosť potravín materiál ,silné a mohutné.Každý držiak je navrhnutý tak, aby pohodlne ubytovať až 5 zmrzliny.

2..Robustný dizajn robí ice cream kužele nie shake.Ploché balenie, jednoduchá montáž a rozoberať, rovný, ľahko skladovať.

3. Opakované použitie a jednoduché čistenie: okraje sú guľaté a hladké.

4. so 6 otvormi, najlepšie atraktívny spôsob, ako zobraziť vašu mini zmrzlinu kužeľ a iné maškrty vo vašej strany alebo každodenné dezert.

5. Široké použitie: pomocou tejto ice cream stand, môžete tiež prítomné candy bufety, popcorn, ručne šúľaných sushi, a dokonca aj zmrzlina kužele.Držiteľ je ideálny pre pobyt v prírode, letné tábory, narodeninové oslavy, svadby, večierky, Vianočné večierky, dieťa sprchy, svadobné kúpele, jedální, alebo na každú príležitosť a je ideálny pre party dekorácie.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Veľkosť: 29x15cm

Balenie Obsahuje:

1x zmrzlinu Kužeľ Držiteľ

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.


Špecifikácia


  • B: bufet kuchynské náradie
  • A: Skladovanie Potravín Stánok
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Veľkosť: 29X15cm
  • C: pre Narodeniny, Svadby, Party
  • Materiál: Plastové, Akryl


Recenzie