userÚčet

Auto Auto Čisté Sedadlom Úložný Vak Skladovanie Pocket Skladacia Taška Strednej Dve Sedadlá Taška Auto Skladovanie Taška Úložný Box Organizátor Dobré Upratané

Sku:c16423Kategória:Interiérové Doplnky

€10.23 €15.27

  • auto zásuvky box, auto autosedačky medzera organizátor box, autosedačky organizovať box, auto stredovej konzoly úložný box abs, auto stredovej konzoly cd panel úložný box

Popis


Materiál: Polyester

Farba: Čierna

Veľkosť: 12* 24*40 CM

Dodatočný úložný vak:

Toto auto kabelka držiak je vybavený dodatočný úložný vak, ktorý je vhodný pre predné a zadné cestujúcich na použitie v aute.Poskytujú jedinečnú polohu na tašky a rozptýlené predmety, a to môže byť tiež uložené a vykonáva riadnym spôsobom.

Zlepšiť bezpečnosť jazdy:

To môže byť použitý ako prekážku, aby sa zabránilo deti a domácich miláčikov pred rúti k prednej rade pri jazde, a nie je v rozpore s jazdy, umožňuje riadiť a riadiť bezpečnejšie.

Vysoko kvalitné materiály:

High-kvalitné a pohodlné kožené textílie, výtvarné spracovanie, nastaviteľné pracky pásu dĺžka, nebude brániť v používaní opierke, box a výfukové port.Toto je najlepší darček pre rodinu, priateľov a tých, ktorí radi disku.

Jednoduchá inštalácia:

Toto auto taška držiak je pevne stanovená s prackou, ktorý je ľahko nainštalovať a nemusí byť razené alebo prilepiť.To trvá menej ako minútu, ak chcete nainštalovať pracka na oboch stranách kovové tyče na opierku hlavy.A upraviť do vhodnej dĺžky.

Package Zahrnuté:

1 x Auto Vrecku, Kabelke Držiteľ


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu: Polyester
  • Druh: Sedadlá Taška


Recenzie


  • Anonymous:

    Popis taška nezodpovedá-to len nepatrí medzi sedadlami. Foto vyzerá to veľmi pôsobivé, ale v skutočnosti je nejaký nezmysel. Popruhy sú veľmi krátke-nemôžu byť pripojené kdekoľvek. Skrátka, pre nič za nič vyhodené peniaze.