userÚčet

Nové 480ML Vákuum, Nerezová Oceľ Termosky Inteligentné Zobrazenie Teploty Vody Fľašu Kompresor Merania Pre Cestovanie 1pc

Sku:c160285Kategória:Drinkware

€14.82

  • sklenený hrnček 480ml, nerezová potravín 480ml, termosky malony, termosky mei, dvojité steny skla lebky hrnček, tin termosky, fľaša na vodu sklo anti break, nástenné hodiny obojstranný retro, viečko termosky, šampón sklo modré 480ml

Popis


Nové 480ML Vákuum, Nerezová Oceľ Termosky Inteligentné Zobrazenie Teploty Vody Fľašu Kompresor Meranie Tlaku Pre Cestovanie 1pc

Popis produktu:

Názov položky: S/S Vákuové Termosky Pohár S Kompresor Meranie Tlaku

Materiál: 304 Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Čierna,Biela a Modrá

Veľkosť: 480ml

Fľaša Opatrenia: 6,5 cm * 6,5 cm * 23.5 cm

Displej: Mechanické dial obrazovke

Život Skenovanie: 50,000 časy

Balenie obsahuje: 1X fľašu termosky

Vhodné: pre Mlieko,Káva,Teplej Vody,Studenej Vody a Čaj

Použitie: na narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania a dary

Špecifikácia:

1.Prenosné a trvanlivé.Ideálne pre cestovanie, outdoorové aktivity, aute, kancelárii, doma, v škole, piknik, hot yoga, turistiku, kempovanie a pod.

2. S Kompresor Tlak pre zobrazenie upozornenia v reálnom čase vody zobrazenie teploty.Nech budete piť vodu, ktorá je najviac vhodný pre teplotu kedykoľvek a kdekoľvek.

3.Vyrobené z 304 nerezovej ocele, dvojitá vrstva vákuové dizajn, trezor, BPA-free a šetrné k životnému prostrediu, bez zápachu a ľahko sa čistí.To môže udržať teplej alebo studenej vody pre 6-12 hodín.

4.Toto vákuum banky fľašu s vodou je tiež dobrý nádoba na kávu, Odšťavovač, mlieko, pivo, nápoje a každodennú hydratáciu.Najlepší Darček pre rodinu a priateľov.

Feature:

(1).Inteligentné zobrazenie teploty: Vstavaný vysoká citlivosť snímač teploty, stačí len dať vodu do fľaše a zatvorte veko a obrazovka bude zobrazovať teplotu vo fľaši.

(2).Vysoká kvalita: vákuové banky je vyrobené z potravín-triedy 304 nerezovej ocele, ktorá môže udržať chladné nápoje 24 hodín a teplých nápojov na 12 hodín.

(3).Vhodné pre všetky druhy potrieb, vhodná pre každého, a tieto svetlé farby..Ľahko sa čistí, jednoduchou štruktúrou, vymeniteľné trysky na čistenie.

(4).Jedinečný darček: štýlový dizajn, kvalitné zobrazenie teploty, k dispozícii v štyroch ročných obdobiach, veľmi vhodný pre rodiny, práce, outdoorové športy, v telocvični, v aute, alebo dokonca camping alebo turistiku.Moderný dizajn a vysokú kvalitu, aby to jedinečný darček pre sviatky, narodeniny, Vianoce, deň Vďakyvzdania a dary, pre vašich priateľov a rodiny.

★【Zobrazenie Teploty & Nepremokavé display] vyzýva Štýlové zrkadlo, jednoducho vedieť, vnútorná teplota cestovný hrnček veko.Tipy:1. Chrániť cestovný hrnček veko a nie padnúť, to je jednoduché nefunkčné. 2. Utrite alebo opláchnite veko pri čistení, NIE NAMOČTE JU DO VODY.

★【Nepresakuje Kávy Cestovný Hrnček & Udržať Horúce alebo Studené] vyzýva Tento cestovný hrnček nepresakuje a je veľmi dobré, takže nie je warry nepresakuje keď budete mať vo svojom taška/batoh alebo rukou podržte prechádzky.Vákuové zo šálky a poháre môže blokovať prenos tepla.Naše produkty držať likvidné tepla nad 42 ° C po dobu až 6 hodín a kvapalinové chladenie, pod 10 ° C až 5 hodín.Tento je dlhší ako ostatné vákuové fľaše. (Po 24 hodinách pri teplote 100 ° C voda, teplota sa udržiava na približne 40 ° C).

★【Nehrdzavejúcej Ocele Coffe Pohár Trezor/ Zdravo/ Portable] vyzýva káva cestovný hrnček nepresakuje 480 ml vysoko výkonné vákuum fľaša je vyrobená z 304 triedy potravín triedy z nehrdzavejúcej ocele a vonkajší plášť je vyrobený z vysoko kvalitnej 201 nehrdzavejúcej ocele.Tvrdý, odolný voči korózii, bezpečné a zdravé.

★【Hojne využívajú & Skvelý Darček] vyzýva Pomocou state-of-the-art dvojitou stenou vákuové technológie, tento cestovný kávové hrnčeky, je štýlový a full-telesne.Či už ste na cestách, doma, v kancelárii, alebo vonku - ideálny spoločník.Jednoduché a praktické, je najlepšie Narodeniny, Vianoce, darček pre priateľov, rodinu, deti, synov a dcéry.

Fotografie výrobkov:

Iné Dostupné Veľkosti,prosím, potvrďte s nami znova:

Osem product series v našom obchode:

1. LED Svetelné Plávajúce Loptu

2. LED Kocka Svetla/ Cube Sídlo

3. LED Dekoratívne Lampy

4. LED Ice Bucket

5. LED kvetináč

6. LED Panel nábytok/ bar tabuľka/ barové/ barovým pultom

7. LED Gauč / Svetlo Sídlo/ Osvetlenie Stoličke

8. LED Vonkajšie dekoratívne položka

/ ks Objednávky(142)

Pôvodné Úvod: Shenzhen Skybess Tech Co., Sro začal led nábytkárskej výroby od roku 2007, je profesionálny výrobca osvetlené nábytok a vonkajšie voľný čas nábytok, aktuálne produkty do viac ako 150 položiek, ktoré sú ideálne pre záhradné dekorácie, Domov, podujatia, Party, bary, nočné kluby, hotel, kanceláriu, atď.

Skybess továreň vlastní pokročilé rotačné tvarovanie zariadení, rotačné tvarovanie workshop, LED osvetlenie test dielne a Montážne dielne.S vynikajúce riadenie a technický tím, A OEM a ODM objednávky z vás sú vítané.

Všetky naše produkty spĺňajú CE, ROHS, FCC, UL certifikát, s SGS, MSDS skúškach pre export.Európy, Austrálie, Severnej Amerike, Rusku sú hlavné trhu.

Naše Hlavné Produkty:

LED loptu,LED Kocka,LED ľadové vedro,LED, Stolové,LED Stolice,LED Pult,LED Stoličky,LED vajcia,LED žiarovky,LED kvetináč,LED gauč a stôl, atď..Každý rad je Led s rôznymi dimentions a vzory.S skúsených inžinierov a tím služby, ktoré poskytujeme one-stop servis pre našich klientov.

Kde ich použiť:

Tento položky môžu byť použité na KTV lobby,kaviareň,Nočný suvenírmi,Diskotéka,Klub,Park,Záhrada,Plavecký bazén,Vily,Kino,Plazza,Pláž,Krytý Záhrada,Supermarket,Súkromné vily,Pub,vlastným dvorom,Reštaurácie,Svadby,Hotel,Domáce strany udalosti a Bazén ako dekorácia, je ideálny pre záhrady, vonkajšie udalosti.

FAQ Sprievodca:

Ako zabezpečím, aby vyčistiť LED produkty?

Len utrite vašich produktov s vlhkou handričkou pravidelne udržiavať ich čisté.

Čo sa nepremokavé stupeň IP65 Znamená?

Väčšina našich produktov je Vodotesný Stupeň IP65, čo znamená, že sú plne vodotesné.

Je tam záruka politiky?

Všetky LED produkty sú predávané, na ktoré sa vzťahuje 12 mesiacov a PE bývanie 3 roky v záruke a začína plynúť od dátumu nákupu na vaše predaj záznam.


Špecifikácia


  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele, 304 Nerezovej Ocele
  • Veľkosť: 480ml
  • Život Skenovanie: 50, 000-krát
  • Číslo Modelu: SK16
  • Tepelná Izolácia Výkon: 6-12 hodín
  • Výroba: Vákuové Fľaše
  • Aplikácia: na Narodeniny, Vianoce, Deň vďakyvzdania a dary
  • Tvar: Rovno Pohár
  • Displej: kompresor tlak
  • Termosky Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Platné Ľudí: MUŽI
  • Sklo Linkovej Lodnej Prepravy Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Vhodné: Pre Mlieko, Káva, teplej vody, Studená Voda a Čaj
  • Fľaša Opatrenia: 6.5 cm * 6,5 cm * 23.5 cm
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Funkcia: Eco-Priateľský, Skladom, Mini, PRENOSNÉ, Zobrazenie Teploty, Veľká kapacita, Firmu
  • Balenie Obsahuje: 1X fľašu termosky
  • Drinkware Typ: Vákuové Fľaše & Thermoses
  • Certifikácia: CE / EÚ
  • Názov Položky: S/S Vákuové Termosky Pohár W/T Zobrazenie Teploty
  • Farba: Čierna, Biela, Ružové a Zlaté pre váš voliteľný
  • Typ Fľaše: vákuové


Recenzie