userÚčet

BEVOTOP Auto HSD Kábel USB Elektrický Drôt, Kábel FAKRA Z HSD LVDS Mužov a Žien 4 Pin, 4-Jadrá Dacar 535 Kábel pre Benz BMW, Audi

€18.67 €30.11

  • Predlžovací Kábel, fakra c do sma, optická väčšina kábel bmw, 50 ohm koaxiálny kábel, Fakra RCA

Popis


BEVOTOP Auto HSD Kábel USB Elektrický Drôt, Kábel FAKRA Z HSD LVDS Mužov a Žien 4 Pin, 4-Jadrá Dacar 535 Kábel pre Benz BMW, Audi atd.

Špecifikácia :

Konektor A : FAKRA Z 4P HSD LVDS Samica Konektor

Konektor B : FAKRA Z 4P HSD LVDS Samec Konektor

Pohlavie: Samec Samica

Kábel : Dacar 535 4-Jadro kábla

Dĺžka : 1m (Default)

Aplikácie:

Platia pre Benz, BMW, Audi,Tesla,VW, Nové Bora a inými automobilkami rozhranie kompatibilitu.

Široko používané ako vozidlo, vysoko-rýchlostný prenos dát spojenia, zábavných systémov, in-car audio a video prenos, LVDS kamery, sledovanie tlaku v pneumatikách a alarm systémov, vodovodných systémov, vozidlo rádiá, vozidlo, telefón, vozidlo antény.

Funkcia

1. Vysoká anti-zaseknutiu schopnosť, nízku hlučnosť, a dva-kanál na vysokorýchlostný prenos dát Fakra HSD 4-jadrá tienené káble, uspokojenie potrieb vozidla high-rýchlosť digitálneho prenosu dát.

2. Päť krát rýchlejšie prenosové rýchlosti ako FAKRA SMB pripojenia k dispozícii v súčasnom trhu.

3. Vzhľad a štruktúru zdedili vozidla konektor bajonet mechanické dizajn, výber farieb a zamedzenie nezrovnalostí dizajn.

4. Vysoká stabilita a spoľahlivosť, vysoko presné, perfektné dokovacej s pôvodným vozidla.

1PCS

Dodávame všetky druhy RF konektory RF kábla.Na zákazku je srdečne vítaný.

1. Prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.je to veľmi dôležité pre náš obchod.

2. Kontaktujte nás, ak nejaké problém s tovarom, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém za vás.Prosím, neponáhľajte zanechať netural alebo negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás.Len dôvera nás, môžeme vyriešiť to lepšie pre vás.

3. Vitajte na pridať náš obchod k vám zoznam.Dostanete 1~2% z zľavy priamo.

BEVOTOP poskytuje celý rad RF koaxiálne konektory,z MMCX, MCX ,SMA, SMB, SMC, TS9,CRC9, SJF, MS156, BNC,TNC, N, UHF, atď, do štandardných produktov ODM a custom-made výrobkov s OEM Service.Naše hlavné produkty patria vysokorýchlostné káblové zostavy, ANTÉNNY koaxiálny kábel zostavy, nízke frequencycable zostavy, RF koaxiálne konektory, koaxiálne RF adaptéry.Tieto produkty sú mainlyused na ukladanie dát, vytváranie sietí, komunikácií, automobilový priemysel, zdravotníckej,letecký priemysel, vojenské oblasti atď.


Špecifikácia


  • Číslo Modelu: BT2406
  • Typ Konektora: Z Typu HSD Konektory
  • Jedľa Pre: Benz, BMW, audi, TeslaVW, Nové Bora
  • Konektory: HSD Kábel LVDS
  • Pohlavie: Pomer mužov a žien
  • Certifikácia: Žiadne
  • Názov Značky: BEVOTOP
  • Dĺžka kábla: 1M alebo vlastné
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie