userÚčet

3 Kusy Samolepiace Cítil Pásky Hrubé Posuvné Pad Pásky Polyester Cítil Pásy

Sku:c12534Kategória:Domácich Kutilov

€1.67 €3.26

  • samolepiace cítil pásky, pad, cítil nábytok podložky, protector, podlahy ochranca polyester cítil, páska z polyesteru cítil

Popis


Popis:

3 rožky self-stick cítil pásy, každý opatrenia o 100 cm/39.37 cm a šírka je asi 2cm/0,79", 5cm/1.97 palec, 10 cm/3.94 palec.

Nábytok pásy pásky je vyrobené z kvalitného cítil, silný a nie je ľahké degummed; Jeho späť lepidlo môže poskytnúť pevnú priľnavosť, uspokojovaním rôznych pevných účely a slúži vás na dlhú dobu.

Multifunkčné a prachu dôkaz, a sú schopní chrániť váš nábytok dobre, chrániť tvrdé a hladké povrchy pred poškriabaním, môže znížiť trenie a zvuky aj pri presúvaní nábytku.

Môžete znížiť mat veľkosť podľa vašej potreby, aby vyhovovali vášmu nábytku kompatibilne, potom očistite povrch, kde tento pad bude držať na, cut pad do tvaru, ktorý potrebujete, olúpeme ochranný film vypnúť od chrbta, stick podložku pevne na čistenie povrchu

Tieto cítil pásky sú vhodné pre akýkoľvek typ stoličky nohy a iného bytového nábytku,tvrdého dreva, podlahy, obklady, atď.; Môžete držať ich pod hojdacia stoličky, vázy, knižnice, počítače, sedačky a iný nábytok, aby sa zabránilo pošmyknutia alebo poškriabaniu podlahy, prináša veľa výhod pre váš každodenný život!

Špecifikácia:

Materiál: Cítil

Tabuľka veľkostí:

Veľkosti:

dĺžka - 100 cm/39.37 palec,

šírka - 2cm/0,79", 5cm/1.97 palec, 10 cm/3.94 palcový

Balenie Obsahuje:

3 Kusy Samolepiace Cítil Pásky

Poznámka:

1. Prosím, nechajte mierne chyba kvôli ručné meranie.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

3. Prajeme vám krásny on-line nakupovanie!!!


Špecifikácia


  • Materiál: Cítil
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: Žiadne
  • Tvar: Obdĺžnikové


Recenzie


  • Anonymous:

    Veľmi nepresné a merania nie sú tie,


  • Anonymous:

    oK