userÚčet

1/3ks 5 Galón Opakovane Náhradné Fľašu Silikón bezpečnostný Kryt Topy Vedro Fľaša na Vodu Čiapky Proti Striekajúcej Kanvica Čiapky

Sku:c121347Kategória:Drinkware

€1.67 €2.43

  • náhradné fľašu s vodou, 5 galón fľaša na vodu, fľaša na vodu spp, fľašu silikón, fľaša na vodu veko náhradné, vody kanvica spp

Popis


3/4/6pcs 5 Galón Opakovane Náhradné Fľašu s Vodou Snap Na Viečka Proti Striekajúcej Non Úniku Anti lúpať Topy Vedro Vody Veko Kanvice Čiapky

Feature:

Anti-splash dizajn: veko kanvice je navrhnutý s anti-splash a má silnú pečať zabezpečiť, aby voda v kanvica nebude splash, netesnosti alebo pretečeniu, pričom sa zabráni prachu od vstupu, vedenie vody čisté a sterilné.

Opakované použitie: kanvica veko môže byť recyklovaný tisíce krát, ušetrí veľa peňazí.Rozlúčte sa s jednorazovými vody čiapky, ochranu životného prostredia a zníženie plastového odpadu.

Široké Využitie: Hodí žiadne nádoby s štandardnú otvor 55mm, vrátane 5 galón a 3 galón džbány, aj skrutkovací uzáver fľaše.Jednoduchá inštalácia a odstránenie, stačí stlačiť hore na inštaláciu a vypáčte otvoriť odstrániť.

Bezpečné a šetrné k Životnému Prostrediu: Naše kanvica viečka sú vyrobené z potravín-silikónu, ktorý je zdravé a šetrné k životnému prostrediu, nemá žiadny zápach, je mäkký a elastický, zaisťuje, že pitná voda môže byť udržiavané čisté a svieže po dlhú dobu, a je ideálny pre kotly doma alebo v kancelárii.

Špecifikácia:

Jeden produkt, veľkosť: vonkajší priemer: 5.5 cm/2.17 v, vnútorný priemer: 4,5 cm/1.77 v

Materiál: Silikón

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.


Špecifikácia


  • Číslo Modelu: Kanvica Plug 5 Galón, fľaša na vodu snap na viečka
  • Položka Druh: Viečka
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Fľaša Na Vodu Príslušenstvo: Anti Splash Vedro Vody Veko Kanvice Spp
  • fľaša na vodu snap na viečka: vody kanvica spp
  • Materiál: Silikónové


Recenzie


  • Anonymous:

    Len mäkké Korku silikónových .. sedí ľahko. Myslel s napätím pôjde v/z .. nie, len vekom, tak nie hit letí .. nesedí pevne .. márne .. a drahé ..


  • Anonymous:

    Všetko, čo má prísť