userÚčet

2 v 1 Auto Zadnom Sedadle Ramienko Háčika Organizátor Auto opierky hlavy Hák s Telefónom, Držiak na Kabelky Auto Interiérové Doplnky Auto Gadget

Sku:c10991Kategória:Interiérové Doplnky

€1.00 €1.99

  • auto kabelku háčik, Telefón Držiak Do Vozidla, autosedačky háčik operadla, opierky hlavy krúžok, červené sedadlá háčik

Popis


Feature:

1. 2 v 1 Držiaka Telefónu Auto Hook: perfektná kombinácia držiaka telefónu a tote alebo obchod s potravinami taška pre príves.To funguje s telefónmi medzi 2,3 a 4 cm široký.

2. Ak chcete ušetriť Priestor a Tidy Up: Auto opierky hlavy Háčik je skvelé pre zavesenie tašky, kapsičky, obchod s potravinami tašky, oblečenie, dáždniky, fľaše s vodou, a ďalšie.Aby sa vaše auto elegantné a pohodlné.

3. 360° Rotácia: Po taška háčik je nainštalovaný, môže byť otočené horizontálne 360°.Taška hák môže byť skryté, keď nie v použitie.

4. Jednoduchá Inštalácia: Auto opierky hlavy háčiky sú jednoduché na inštaláciu.Žiadne lepidlá alebo nástroje, ktoré sú potrebné.Nie je potrebné odstrániť opierok hlavy.Je to tiež ľahko odstrániť, keď to nepotrebujete, alebo sa prepnúť do iného auta.

5. Dvojité Ochrana: montážne otvory mobilného telefónu na stenu majú zabudovaný ochranný krúžok, ktorý neublíži a chráňte vaše auto seat po inštalácii; podpora bod mobilný telefón držiak má silikónovú vrstvu ochranná podložka, tak, že môžete umiestniť na mobilný telefón bez poškriabaniu puzdro na telefón.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (pevninská časť)

Položky: Auto Hook Telefón Majiteľa

Materiál: ABS+Silikón

Arm klip môže byť natiahnuté: 10 cm/3.94"

Farba: strieborná, zlatá, modrá, fialová

Hmotnosť: netto hmotnosť 85 g, jedného balíka 90g

Veľkosť: veľkosť Produktu: 14.3*5*3 cm/5.63*1.97*1.18"; Jeden veľkosť balenia: 6x4x15cm/2.36*1.57*5.91"

Vhodné pre mobilný telefón šírka veľkosť: 6-10 cm (2.3-4 palca)

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Auto opierky hlavy Háčik


Špecifikácia


  • Názov Modelu: Auto Opierky Hlavy Háčik
  • Druh Materiálu: ABS
  • Názov Značky: VODOOL
  • Položka Hmotnosť: 90g
  • Položka Druh: Uzáver & Klip
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie


  • Anonymous:

    Vždy rád