userÚčet

100ml Epoxidové Živice Tmel Crystal Clear Iniciátorom Auta Transparentné Lepidlo Živica Diy Dodávky Pre Umenie zalievacia Šperky Proj S5u5

Sku:c10644Kategória:Domácich Kutilov

€2.76 €4.17

  • epoxidové živice auta kolo, epoxidové živice korálky auta, pero epoxi živice, vianoce silikónové epoxidové, bábiky epoxidové živice, hračky epoxidové živice, hádanky epoxidové živice, jasné, epoxidové živice pigment, príslušenstvo stvrdnúť, 300pcs šperky epoxidové živice

Popis


opíšte:

Kapacita: 100ml+100ml

feature:

1. Epoxidové živice je krištáľovo čistá, self-liate, s vysokým leskom vzorec, vulkanizáciu krištáľovo čistý, pevný ako kameň.

2. Anti-scratch, anti-žltnutie funkciu môžete lepšie chrániť vaše umelecké diela a DIY projekty.

3. Epoxidová živica súprava je veľmi vhodná pre KUTILOV, živice umenie, šperky robiť, rieky, tabuľky, krištáľovo jasné, lakovanie, zalievanie, atď.

4. Ľahko premiešajte, žiadny zmätok, len zmiešajte jednu časť živice s jedným súčasťou liečenia agent, a potom pracovať pri izbovej teplote po dobu 45 minút, aby čo najlepšie umelecké diela!

5. Naše zákaznícke epoxidové živice vzorec minimalizuje bubliny, udržuje ju hladkú a pomáha odstraňovať fisheyes, krátery, a rôzne iné nedokonalosti.

Balíček obsahuje:

A B sekundové lepidlo*1 (100 ml+100 ml)

Nástroj taška*1

Upozornenie:

*Vzhľadom na rôzne displej a svetelné efekty, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka

*Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby odchýlka 1-3 cm

*Odporúča sa, aby množstvo lepidla, aby sa mieša v jeden čas by nemal prekročiť 300 gramov.Prosím, aby sa do lepidla čo najskôr po zmiešaní.

*Hrúbka lepidlo by malo byť kontrolované v rámci 2-3 cm, aby sa zabránilo veľké množstvo lepidla z hromadenia a reaguje príliš rýchlo, spôsobuje teplo a žltnutie

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Pekný deň!


Špecifikácia


  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie