userÚčet

TUYA Key Lock Box na Stenu Zliatiny Zinku Kovové Tlačidlo Trezor Vonkajšie Poveternostným vplyvom Bluetooch Heslo Zmes Skladovanie Nástroje

Sku:c100708Kategória:Bezpečnosť A Ochrana

€21.50 €40.57

  • Key lock box, tajná skrýša, bezpečnosť, kód poľa, box, bezpečné organizátor kovov

Popis


BOX02 Nepremokavé Smart Key Skladovanie Tajné Okno s Kódom Tuya APP Odblokovanie Stenu Anti Theft Tlačidlo Trezor Organizátor

Feature:

2 odblokovanie metódy: smart key box podporuje hesla odblokovanie/smartphone Tuya APP uvoľnenie, ktoré je vhodnejšie použiť.

Kľúč zabezpečenia: Hliník a zliatiny zinku tlačidlo skladovacie boxy sú trvanlivé a budú násilne otvorené.Malé objekty, ako sú kľúče a karty môžu byť uložené pre pohodlný a bezpečný prístup.

Nie je potrebné dobiť: produkt vyžaduje 4 X AAA batérie, prosím, zakúpiť bežné batérie sami.

Pohodlie a praktickosť: Nie je potrebné vykonávať kľúčové pri cestovaní, aby sa zabránilo riziku straty kľúča.

Široký rozsah použitia: vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie.Je veľmi vhodný pre dekoráciu, spoločnosti, rodine apartmány, stavbách, rodín, komunít, škôl, vchody, atď.

Príručka s pokynmi: Potom, čo sa dostanete kľúč box, prečítajte si prosím pokyny.Ak nerozumiete, obráťte sa na obchod, služby zákazníkom v čase.

Špecifikácia:

Názov: Tuya Smart Key Úložný Box

Model: BOX02

Komunikácia: Heslo + Mobile APP

Materiál: Zliatiny Zinku / ABS

Farba: Čierna, Sivá, Oranžová (voliteľné)

Napájanie rozhranie: Micro USB

Pracovné napätie: 4.5-6 V

Životnosť batérie: 12+ mesiacov

Pracovná teplota: -20℃ - 60℃

Nepremokavé trieda: IP66 denne nepremokavé

Batérie: 4 X AAA batérie (nie sú súčasťou).K dispozícii (Micro rozhrania, 3,7 V)

Celková veľkosť: 145x105x55mm/5.71x4.13x2.17in

Vnútorné veľkosť: 112x80x28mm/4.41x3.15x1.1.v

Hmotnosť: 700g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balíky:

1 X Kľúč Box

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním.Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku.Pretože máme tisíce, aby everydays.Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke.Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod pre návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

Ak budete prijímať objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.


Špecifikácia


  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Smart Key Skladovanie Tajné Okno: Steny Kľúč Trezor
  • Kľúčové Trezor: Nepremokavé Tlačidlo Úložný Box
  • Číslo Modelu: Smart Key Skladovanie Tajné Okno
  • Certifikácia: Žiadne


Recenzie


  • Anonymous:

    to funguje dobre


  • Anonymous:

    Skvelé Cabox. Funguje dobre. Nákup spokojný